Gebze Kaymakamı Kadına Yönelik Şiddete Dikkat Çekti

Gebze 21.12.2017 - 09:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Kaymakamı Kadına Yönelik Şiddete Dikkat Çekti

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve bilinçlendirme eğitimi toplantısı yapıldı.

Gebze Belediyesi Kardelen Nikah Salonunda gerçekleşen toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, İlçe Emniyet Müdürü, Gebze Jandarma Komutanı Ramazan Uydaş, İlçe Gebze Müftüsü Orhan Örnek,  İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü, İlçe Yazı İleri Müdürü, Gebze Kütüphane Müdürü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü ve Gebze Mahalle Muhtarları katıldı. AYRIMCILIK ÖNLENMELİ Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Başta şiddet olmak üzere kadına yapılan her türlü ayrımcılık önlenmelidir.” dedi. Kaymakam Güler’in konuşmasının ardından Gebze Sosyal Hizmetler Müdürü ve Gebze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve bilinçlendirme eğitimi konulu bir sunum yaptı. Kaymakam Güler gerçekleştirilen toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Toplantı, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.      
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve bilinçlendirme eğitimi toplantısı yapıldı.

Gebze Belediyesi Kardelen Nikah Salonunda gerçekleşen toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, İlçe Emniyet Müdürü, Gebze Jandarma Komutanı Ramazan Uydaş, İlçe Gebze Müftüsü Orhan Örnek,  İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü, İlçe Yazı İleri Müdürü, Gebze Kütüphane Müdürü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü ve Gebze Mahalle Muhtarları katıldı.

AYRIMCILIK ÖNLENMELİ

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Başta şiddet olmak üzere kadına yapılan her türlü ayrımcılık önlenmelidir.” dedi. Kaymakam Güler’in konuşmasının ardından Gebze Sosyal Hizmetler Müdürü ve Gebze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve bilinçlendirme eğitimi konulu bir sunum yaptı. Kaymakam Güler gerçekleştirilen toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Toplantı, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.