Gebze kaymakamından öğrencilere cumhuriyet altını

Eğitim 31.08.2020 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze kaymakamından öğrencilere cumhuriyet altını

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler üniversite sınavında ilk bin kişi arasına giren öğrencileri konuk ederek dereceye giren öğrencilere cumhuriyet altını hediye etti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler makamında; Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Okul Müdürü İsmail Boğa ve üniversite sınavında ilk bin kişi arasında giren öğrencileri ağırladı. Başarılı öğrencileri tek tek tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Kaymakam Güler, “Bu ülkenin zeki bireyleri olarak muasır medeniyetler seviyesine sizin gibi kıymetli gençlerin sayesinde ulaşılacağız. Başarılı çalışmalarınız diğer öğrencilerimize örnek olsun. Ülkemizin hedefleri büyük, bu büyük hedeflere ulaşmamızın temel koşulu çalışmak. Sizi başarılı çalışmalarınızdan ve almış olduğunuz puanlardan ötürü tebrik ediyorum. Size emek vererek bu günlere getiren başta aileleriniz olmak üzere, öğretmenlerinizi ve okul müdürünüzü tebrik ediyorum” dedi.  CUMHURİYET ALTINI HEDİYE ETTİ YKS-2020 sınavında ilk 1000'de yer alan Türkiye 548.’si İlknur Durmuş, Türkiye 672.’si Zekeriya Atbaş, Türkiye 706.’si Kaan Selim Kaçar, Türkiye 578.’si Mert Alpsoy isimli derece yapan öğrencilerin her birine Cumhuriyet Altını takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa'yı çalışmalarından dolayı tebrik eden Kaymakam Güler konuklarıyla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler üniversite sınavında ilk bin kişi arasına giren öğrencileri konuk ederek dereceye giren öğrencilere cumhuriyet altını hediye etti.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler makamında; Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Okul Müdürü İsmail Boğa ve üniversite sınavında ilk bin kişi arasında giren öğrencileri ağırladı. Başarılı öğrencileri tek tek tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Kaymakam Güler, “Bu ülkenin zeki bireyleri olarak muasır medeniyetler seviyesine sizin gibi kıymetli gençlerin sayesinde ulaşılacağız. Başarılı çalışmalarınız diğer öğrencilerimize örnek olsun. Ülkemizin hedefleri büyük, bu büyük hedeflere ulaşmamızın temel koşulu çalışmak. Sizi başarılı çalışmalarınızdan ve almış olduğunuz puanlardan ötürü tebrik ediyorum. Size emek vererek bu günlere getiren başta aileleriniz olmak üzere, öğretmenlerinizi ve okul müdürünüzü tebrik ediyorum” dedi.

 CUMHURİYET ALTINI HEDİYE ETTİ

YKS-2020 sınavında ilk 1000'de yer alan Türkiye 548.’si İlknur Durmuş, Türkiye 672.’si Zekeriya Atbaş, Türkiye 706.’si Kaan Selim Kaçar, Türkiye 578.’si Mert Alpsoy isimli derece yapan öğrencilerin her birine Cumhuriyet Altını takdim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa'yı çalışmalarından dolayı tebrik eden Kaymakam Güler konuklarıyla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.