GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

GEBZE KAYMAKAMLIĞI’NDAN YASAK BİLGİLENDİRMESİ

Gebze 27.11.2020 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

GEBZE KAYMAKAMLIĞI’NDAN YASAK BİLGİLENDİRMESİ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, hafta sonu gerçekleştirilecek olan sokağa çıkma yasakları ile alakalı açıklamalarda bulundu. Yasakların detayları hakkında bilgi veren Kaymakam Güler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizde içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra salgının seyri ve olası riskler göz önünde bulundurularak hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler belirlenmektedir. Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10:00 ile 20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olup, bu kısıtlamadan üretim, imalat ve tedarik zincirleri muaf tutulmuştur. Bu doğrultuda ilk uygulama olarak; 28 Kasım Cumartesi günü Saat 20.00’dan 29 Kasım Pazar Günü Saat 10.00’a kadar, 29 Kasım Pazar Günü Saat 20.00’dan 30 Kasım Pazartesi günü Saat 05.00’a kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. KAYMAKAMLIK İZİN BELGESİ DÜZENLEMEYECEK İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 18.11.2020 tarih ve 19161 sayılı genelgesinde belirtilen açık olacak işyeri, işletme ve kurumlarda çalışan personellerin işyerine gidiş ve dönüşlerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için; İşyeri tarafından düzenlenen çalışma belgesi ile personel kimlik kartı veya işyerleri ile illiyetlerini gösteren diğer belgelerin bulunması yeterli olacak olup, kaymakamlığımızdan izin belgesi alınmasına gerek yoktur. İlgili genelgede belirtilen açık olacak işyeri, işletme ve kurumlar dışında kalan iş yerlerine kaymakamlığımızca herhangi bir izin belgesi düzenlenmeyecektir.”

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, hafta sonu gerçekleştirilecek olan sokağa çıkma yasakları ile alakalı açıklamalarda bulundu. Yasakların detayları hakkında bilgi veren Kaymakam Güler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizde içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra salgının seyri ve olası riskler göz önünde bulundurularak hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler belirlenmektedir. Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10:00 ile 20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olup, bu kısıtlamadan üretim, imalat ve tedarik zincirleri muaf tutulmuştur. Bu doğrultuda ilk uygulama olarak; 28 Kasım Cumartesi günü Saat 20.00’dan 29 Kasım Pazar Günü Saat 10.00’a kadar, 29 Kasım Pazar Günü Saat 20.00’dan 30 Kasım Pazartesi günü Saat 05.00’a kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

KAYMAKAMLIK İZİN BELGESİ DÜZENLEMEYECEK

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 18.11.2020 tarih ve 19161 sayılı genelgesinde belirtilen açık olacak işyeri, işletme ve kurumlarda çalışan personellerin işyerine gidiş ve dönüşlerinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için; İşyeri tarafından düzenlenen çalışma belgesi ile personel kimlik kartı veya işyerleri ile illiyetlerini gösteren diğer belgelerin bulunması yeterli olacak olup, kaymakamlığımızdan izin belgesi alınmasına gerek yoktur. İlgili genelgede belirtilen açık olacak işyeri, işletme ve kurumlar dışında kalan iş yerlerine kaymakamlığımızca herhangi bir izin belgesi düzenlenmeyecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.