19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Kent Meydanı Kapatıldı

Gebze 04.09.2018 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Kent Meydanı Kapatıldı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebze Kent Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı’nın kapatılması ile ilgili olarak, “Cumhuriyet Meydanı istasyon merkezi olacak. Kent Meydanı ise tanıtım ofisi olacak. Meydanları can güvenliği açısından kapattık.” dedi.

Kısa bir süre önce Gebze Kent Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı kapatılmış, vatandaşlara ise konu hakkında bilgi verilmemişti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker sorulara açıklık getirerek, Gebze Belediyesi Eylül ayı meclisinde bir açıklama yaptı. Başkan Köşker, “Cumhuriyet Meydanı istasyon merkezi olacak. Cumhuriyet Meydanı can güvenliği açısından kapatıldı. 12 ya da 16 istasyonu hemen açacaklar. Kent Meydanı’nda kapattığımız yer tanıtım ofisi olacak.” dedi.  19 DAKİKA SÜRECEK Metro hattının 14,7 kilometresi tünel 900 metresi hemzemin olarak yapılacak. 4 araçtan oluşan GoA4 sürücüsüz tam otomatik metronun kullanılacağı Gebze metro hattı bin 80 yolcu kapasiteli olacak. Sürücüsüz metro 12 istasyonlu, 15,6 kilometrelik metro hattında sinyalizasyon ekipmanları sayesinde 90 saniye aralıklarla sefer yapmaya elverişli olacak. Gebze-Darıca arasında uzanacak 15.6 kilometrelik metro hattı çalışmasının bin 560 günde tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor. Darıca, Gebze ve OSB’ler arasında ulaşım 19 dakikada sağlanacak. KÜBRA AKABALI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebze Kent Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı’nın kapatılması ile ilgili olarak, “Cumhuriyet Meydanı istasyon merkezi olacak. Kent Meydanı ise tanıtım ofisi olacak. Meydanları can güvenliği açısından kapattık.” dedi.

Kısa bir süre önce Gebze Kent Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı kapatılmış, vatandaşlara ise konu hakkında bilgi verilmemişti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker sorulara açıklık getirerek, Gebze Belediyesi Eylül ayı meclisinde bir açıklama yaptı. Başkan Köşker, “Cumhuriyet Meydanı istasyon merkezi olacak. Cumhuriyet Meydanı can güvenliği açısından kapatıldı. 12 ya da 16 istasyonu hemen açacaklar. Kent Meydanı’nda kapattığımız yer tanıtım ofisi olacak.” dedi.

 19 DAKİKA SÜRECEK

Metro hattının 14,7 kilometresi tünel 900 metresi hemzemin olarak yapılacak. 4 araçtan oluşan GoA4 sürücüsüz tam otomatik metronun kullanılacağı Gebze metro hattı bin 80 yolcu kapasiteli olacak. Sürücüsüz metro 12 istasyonlu, 15,6 kilometrelik metro hattında sinyalizasyon ekipmanları sayesinde 90 saniye aralıklarla sefer yapmaya elverişli olacak. Gebze-Darıca arasında uzanacak 15.6 kilometrelik metro hattı çalışmasının bin 560 günde tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor. Darıca, Gebze ve OSB’ler arasında ulaşım 19 dakikada sağlanacak.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.