Gebze KOBİS’i Sevdi

Gebze 12.07.2018 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze KOBİS’i Sevdi

Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi bakım onarım ve temizlik ekibi Gebzeliler için güvenli, temiz ve sorunsuz hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gebze Muhsin Yazıcıoğlu Parkı ve Eskihisar Sahili’nde, Darıca’da ise Sahilde bulunan KOBİS kent içi erişimi kolaylaştırmak, toplu taşıma sistemlerini besleyici nitelikte ara imkânlar oluşturmak, çevresel ve sürdürülebilir bir ulaşım aracıdır.  Kocaeli genelinde KOBİS’in toplam 35 İstasyonu bulunan 12 en fazla 24 olmak üzere 444 bisiklet park ünitesi ve 260 adet bisiklet bulunmaktadır. Gebzelileri mutlu eden bir diğer özellik ise herhangi bir istasyondan kiralanan bisikleti istediğiniz bir başka istasyona teslim edebilme imkânına sahip olunmasıdır. Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi bakım onarım ve temizlik ekibi de Gebzelilerin KOBİS’i kullanabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. KÜBRA AKABALI    
Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi bakım onarım ve temizlik ekibi Gebzeliler için güvenli, temiz ve sorunsuz hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gebze Muhsin Yazıcıoğlu Parkı ve Eskihisar Sahili’nde, Darıca’da ise Sahilde bulunan KOBİS kent içi erişimi kolaylaştırmak, toplu taşıma sistemlerini besleyici nitelikte ara imkânlar oluşturmak, çevresel ve sürdürülebilir bir ulaşım aracıdır.  Kocaeli genelinde KOBİS’in toplam 35 İstasyonu bulunan 12 en fazla 24 olmak üzere 444 bisiklet park ünitesi ve 260 adet bisiklet bulunmaktadır. Gebzelileri mutlu eden bir diğer özellik ise herhangi bir istasyondan kiralanan bisikleti istediğiniz bir başka istasyona teslim edebilme imkânına sahip olunmasıdır. Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi bakım onarım ve temizlik ekibi de Gebzelilerin KOBİS’i kullanabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

KÜBRA AKABALI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.