Gebze Konak Hastanesi’nde “KONAK KÜTÜPHANESİ” AÇILDI!

Gebze 05.05.2017 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Konak Hastanesi’nde “KONAK KÜTÜPHANESİ” AÇILDI!

Konak Hastanesi Gebze’den Misafirlerine Değerli Bir Armağan: Konak Kütüphanesi              Konak Hastanesi Gebze, hasta, hasta yakınları ve ziyaretçilerinin değerli destekleri ile bir Kitap Kumbarası hayata geçirdi. Kitap Kumbarasında biriken kitaplara Hastane yönetiminin de katkıları ile hastane içinde “Konak Kütüphanesi” kurulacak.   Konak Hastanesi Gebze bölgesine yaptığı sosyal ve kültürel desteklere bir yenisini daha ekleyerek çok değerli bir yatırım için düğmeye bastı. Marmara Bölgesi’nde bir ilk olacak uygulama ile Konak Hastanesi Gebze içinde “Konak Kütüphanesi” adı altında bir kütüphane kuruluyor.    Kütüphane’nin başlangıcı için hasta, hasta yakınları ve ziyaretçiler için Konak Hastanesi Gebze’de bir Kitap Kumbarası kuruldu. Misafirlerinden gelen kitapları sınıflandırarak toplayan Konak Hastanesi Gebze İdari Yönetimi kendilerinin de yapacağı katkılarla Konak Kütüphanesini kuracak. Hastaneye gelen misafirlerin ve ziyaretçilerin kullanımına açılacak kütüphane ile artık hasta, hasta yakınları ve ziyaretçiler kısa ve uzun süreli konaklama ile boş vakitlerde Kütüphane içindeki yüzlerce kitaptan ücretsiz olarak yararlanacak. Konak Kütüphanesinin Marmara Bölgesi’nde bir ilk olduğunu belirten Konak Hastanesi Gebze Genel Koordinatörü Dr. Yahya Yazıcı şunları söyledi: “ Konak Hastanelerinin kuruluş vizyonu, mükemmel ve etik değerlerle donatılmış sağlık hizmetleri ile birlikte Bölgesi’nin ve şehrinin sosyal ve kültürel gelişimini sağlayacak çalışmalar yapmasıdır. Konak Kütüphanesi ile bu gelişime bir halka daha ekliyoruz. Kitaplar hayatımızı zenginleştiren ve gelecek nesillerimiz için büyük bir hazine. Biz de bu hazineyi Hastanemizin içine alarak daha da büyümesi için çalışacağız. Tüm misafirlerimizin kütüphanemizin içindeki değerli kitaplardan yararlanacağına eminim. Kütüphanemiz için katkı sunan desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Konak Hastanesi Gebze’den Misafirlerine Değerli Bir Armağan: Konak Kütüphanesi             

Konak Hastanesi Gebze, hasta, hasta yakınları ve ziyaretçilerinin değerli destekleri ile bir Kitap Kumbarası hayata geçirdi. Kitap Kumbarasında biriken kitaplara Hastane yönetiminin de katkıları ile hastane içinde “Konak Kütüphanesi” kurulacak.  

Konak Hastanesi Gebze bölgesine yaptığı sosyal ve kültürel desteklere bir yenisini daha ekleyerek çok değerli bir yatırım için düğmeye bastı. Marmara Bölgesi’nde bir ilk olacak uygulama ile Konak Hastanesi Gebze içinde “Konak Kütüphanesi” adı altında bir kütüphane kuruluyor.   

Kütüphane’nin başlangıcı için hasta, hasta yakınları ve ziyaretçiler için Konak Hastanesi Gebze’de bir Kitap Kumbarası kuruldu. Misafirlerinden gelen kitapları sınıflandırarak toplayan Konak Hastanesi Gebze İdari Yönetimi kendilerinin de yapacağı katkılarla Konak Kütüphanesini kuracak. Hastaneye gelen misafirlerin ve ziyaretçilerin kullanımına açılacak kütüphane ile artık hasta, hasta yakınları ve ziyaretçiler kısa ve uzun süreli konaklama ile boş vakitlerde Kütüphane içindeki yüzlerce kitaptan ücretsiz olarak yararlanacak.

Konak Kütüphanesinin Marmara Bölgesi’nde bir ilk olduğunu belirten Konak Hastanesi Gebze Genel Koordinatörü Dr. Yahya Yazıcı şunları söyledi: “ Konak Hastanelerinin kuruluş vizyonu, mükemmel ve etik değerlerle donatılmış sağlık hizmetleri ile birlikte Bölgesi’nin ve şehrinin sosyal ve kültürel gelişimini sağlayacak çalışmalar yapmasıdır. Konak Kütüphanesi ile bu gelişime bir halka daha ekliyoruz. Kitaplar hayatımızı zenginleştiren ve gelecek nesillerimiz için büyük bir hazine. Biz de bu hazineyi Hastanemizin içine alarak daha da büyümesi için çalışacağız. Tüm misafirlerimizin kütüphanemizin içindeki değerli kitaplardan yararlanacağına eminim. Kütüphanemiz için katkı sunan desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.