Gebze LGS’ye ne kadar hazır, öğrenciler virüsten korunacak mı?

04.06.2020 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze LGS’ye ne kadar hazır, öğrenciler virüsten korunacak mı?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan ve 8. sınıfların katılacağı LGS için heyecan dorukta. Peki, öğrenciler Gebze’de sınava hangi şartlarda girecek, dezenfekte işlemi ve virüsten korunma nasıl olacak? Liseye Geçiş Sınavı (LGS) 20 Haziran 2020 tarihinde uygulanacak. Sınav öncesinde Gebze’de sıkı tedbirler alınmaya başlandı. Öğrenciler, sınava hazırlık süresinin sonuna gelirken, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de sınav hazırlıklarının sonuna yaklaştı. Gebze’de sınava girecek öğrenciler için okullara dezenfektan makineleri yerleştirildi, okul zeminlerine sosyal mesafe kurallarına uygun uyarıcı işaretler konuldu. Öğrencilere sınavdan önce verilecek dezenfektan setleri de okullarda hazır bulunduruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan ve 8. sınıfların katılacağı LGS için heyecan dorukta. Peki, öğrenciler Gebze’de sınava hangi şartlarda girecek, dezenfekte işlemi ve virüsten korunma nasıl olacak?
Liseye Geçiş Sınavı (LGS) 20 Haziran 2020 tarihinde uygulanacak. Sınav öncesinde Gebze’de sıkı tedbirler alınmaya başlandı. Öğrenciler, sınava hazırlık süresinin sonuna gelirken, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de sınav hazırlıklarının sonuna yaklaştı. Gebze’de sınava girecek öğrenciler için okullara dezenfektan makineleri yerleştirildi, okul zeminlerine sosyal mesafe kurallarına uygun uyarıcı işaretler konuldu. Öğrencilere sınavdan önce verilecek dezenfektan setleri de okullarda hazır bulunduruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.