Gebze’li CHP'liler Kocaeli'de

Gebze 31.01.2018 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’li CHP'liler Kocaeli'de

Önceki dönem İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kaya, Gebze Belediyesi eski Meclis üyeleri Musa Haydaroğlu, Cihangir Orhan, Gebze İlçe eski Başkanı Özkan Koçak ve Gebze İlçe eski Yöneticisi Kemal Balcı, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Gebze’nin önde gelen isimlerinden partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış olan Mustafa Kaya, Musa Haydaroğlu, Cihangir Orhan, Kemal Balcı ve Özkan Koçak İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimine başarılar dilediler. Yeni dönemde seçilmiş tüm yönetim kurulu arkadaşlara ve size başarılar diliyoruz diyen Mustafa Kaya, “Bu bir nezaket ziyaretidir. Dostluğumuz her zaman baki. Biz bu örgütün her zaman emrindeyiz. Hiç küsmedik ve darılmadık. Bundan sonra da bize düşen görev ne ise yapmaya hazırız “ dedi. KONGRELERE TAKILIP KALMAYIN Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Gebze’ye çok önem veriyoruz. Bizim için önemli bir bölgedir. Sizlerle birlikte 30 yıldır politika yaptık. Kongreleri tamamladık. Artık kongrelere takılı kalmak olmaz. Kişileri, gurupçuluğu bırakıp parti için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmalıyız. Herkesi kucaklamamız gerekiyor. Bunun için herkese görev düşüyor. Herkes elini değil, gövdesini taşın altına koymalı. Çünkü bu memlekete meselesidir” ifadelerini kullandı. 
Önceki dönem İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kaya, Gebze Belediyesi eski Meclis üyeleri Musa Haydaroğlu, Cihangir Orhan, Gebze İlçe eski Başkanı Özkan Koçak ve Gebze İlçe eski Yöneticisi Kemal Balcı, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Gebze’nin önde gelen isimlerinden partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış olan Mustafa Kaya, Musa Haydaroğlu, Cihangir Orhan, Kemal Balcı ve Özkan Koçak İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimine başarılar dilediler. Yeni dönemde seçilmiş tüm yönetim kurulu arkadaşlara ve size başarılar diliyoruz diyen Mustafa Kaya, “Bu bir nezaket ziyaretidir. Dostluğumuz her zaman baki. Biz bu örgütün her zaman emrindeyiz. Hiç küsmedik ve darılmadık. Bundan sonra da bize düşen görev ne ise yapmaya hazırız “ dedi.

KONGRELERE TAKILIP KALMAYIN

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Gebze’ye çok önem veriyoruz. Bizim için önemli bir bölgedir. Sizlerle birlikte 30 yıldır politika yaptık. Kongreleri tamamladık. Artık kongrelere takılı kalmak olmaz. Kişileri, gurupçuluğu bırakıp parti için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmalıyız. Herkesi kucaklamamız gerekiyor. Bunun için herkese görev düşüyor. Herkes elini değil, gövdesini taşın altına koymalı. Çünkü bu memlekete meselesidir” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.