GEBZE MAHALLE MUHTARLARINDAN ZİYARET

Gebze 08.03.2016 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE MAHALLE MUHTARLARINDAN ZİYARET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt ile bazı mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.

Ziyarette yer alan Ahatlı Muhtarı Tezcan Gürlek, mahallenin tamamlanan altyapı çalışmalarından dolayı Genel Müdür İlhan Bayram’a plaket verdi.   Altyapısı olmayan yer kalmayacak şekilde projeler gerçekleştirerek çalışmaları yapan İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli genelindeki kırsal mahallelerin altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Gebze Cumaköy’de Modüler Atıksu Arıtma Tesisi yaparak işletmeye alan Kurum, Cumaköy, Mollafenarı ve Denizli mahallerinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı projesinin imalatını da sürdürüyor. Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kadıllı Mahalle Muhtarı Necati Özyurt, beraberinde Cumaköy Mahalle Muhtarı Mustafa Uysal, Ovacık Mahalle Muhtarı Enver Koçar ve Ahatlı Mahalle Muhtarı Tezcan Gürlek ile birlikte Genel Müdür İlhan Bayram’ı ziyaret etti.   BAYRAM,”İNSANA VE ÇEVREYE HİZMET ETMEYİ ŞİAR EDİNDİK.” Bölge ayrımı yapmadan çalışmalar yaptıklarını ifade eden Genel Müdür İlhan Bayram, amaçlarının altyapısız yer bırakmamak olduğunu vurguladı. İl genelde ondan fazla kırsal kesimdeki mahallede yatırımlarını sürdürdüklerini belirten Genel Müdür, Gebze ilçesindeki mahallelerde çalışmalara devam ettiklerini anlatarak,”İnsana ve çevreye hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Bundan dolayı yatırımlarımızı program çerçevesinde hız kesmeden sürdürüyoruz. Gebze’nin kırsal kesiminde yer alan mahallelerinin altyapılarının büyük bir çoğunluğunu tamamladık. Yakın zamanda Ahatlı mahallesinin altyapısını tamamlayarak atıksuları arıtma tesisine bağladık. Cumaköy’de atıksu arıtma tesisi yaparak bölgenin atıksularını toplayarak arıtıyoruz. Denizli, Cumaköy ve Mollafenarı mahallerinin içmesuyu ve atıksu altyapısının inşaatlarını sürdürüyoruz.Yakın zamanda tamamlanacak çalışmalar ile bölge altyapı yönünden problem yaşamayacaktır.”dedi.   AHATLI MUHTARINDAN PLAKET İSU Genel Müdürlüğü’nün bölgedeki yerleşim alanlarında önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini belirten Dernek Başkanı Necati Özyurt de, yapılan çalışmalardan dolayı mahalle muhtarları adına Genel Müdür İlhan Bayram’a teşekkür etti. Ziyarette yer alan 800 yıllık tarihi olan Ahatlı Mahalle’sinin Muhtarı Tezcan Gürlek de, İSU Genel Müdürlüğü’nün yaptığı altyapı çalışmalar ile kanalizasyon altyapısına kavuştuklarını ve atıksuların da arıtma tesisine bağlanarak uzaklaştırıldığını söyledi. Muhtar Gürlek, yapılan çalışmalardan dolayı Genel Müdür İlhan Bayram’a teşekkür ederek plaket verdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Özyurt ile bazı mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.

Ziyarette yer alan Ahatlı Muhtarı Tezcan Gürlek, mahallenin tamamlanan altyapı çalışmalarından dolayı Genel Müdür İlhan Bayram’a plaket verdi.

 

Altyapısı olmayan yer kalmayacak şekilde projeler gerçekleştirerek çalışmaları yapan İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli genelindeki kırsal mahallelerin altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Gebze Cumaköy’de Modüler Atıksu Arıtma Tesisi yaparak işletmeye alan Kurum, Cumaköy, Mollafenarı ve Denizli mahallerinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı projesinin imalatını da sürdürüyor. Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı ve Kadıllı Mahalle Muhtarı Necati Özyurt, beraberinde Cumaköy Mahalle Muhtarı Mustafa Uysal, Ovacık Mahalle Muhtarı Enver Koçar ve Ahatlı Mahalle Muhtarı Tezcan Gürlek ile birlikte Genel Müdür İlhan Bayram’ı ziyaret etti.

 

BAYRAM,”İNSANA VE ÇEVREYE HİZMET ETMEYİ ŞİAR EDİNDİK.”

Bölge ayrımı yapmadan çalışmalar yaptıklarını ifade eden Genel Müdür İlhan Bayram, amaçlarının altyapısız yer bırakmamak olduğunu vurguladı. İl genelde ondan fazla kırsal kesimdeki mahallede yatırımlarını sürdürdüklerini belirten Genel Müdür, Gebze ilçesindeki mahallelerde çalışmalara devam ettiklerini anlatarak,”İnsana ve çevreye hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Bundan dolayı yatırımlarımızı program çerçevesinde hız kesmeden sürdürüyoruz. Gebze’nin kırsal kesiminde yer alan mahallelerinin altyapılarının büyük bir çoğunluğunu tamamladık. Yakın zamanda Ahatlı mahallesinin altyapısını tamamlayarak atıksuları arıtma tesisine bağladık. Cumaköy’de atıksu arıtma tesisi yaparak bölgenin atıksularını toplayarak arıtıyoruz. Denizli, Cumaköy ve Mollafenarı mahallerinin içmesuyu ve atıksu altyapısının inşaatlarını sürdürüyoruz.Yakın zamanda tamamlanacak çalışmalar ile bölge altyapı yönünden problem yaşamayacaktır.”dedi.

 

AHATLI MUHTARINDAN PLAKET

İSU Genel Müdürlüğü’nün bölgedeki yerleşim alanlarında önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini belirten Dernek Başkanı Necati Özyurt de, yapılan çalışmalardan dolayı mahalle muhtarları adına Genel Müdür İlhan Bayram’a teşekkür etti. Ziyarette yer alan 800 yıllık tarihi olan Ahatlı Mahalle’sinin Muhtarı Tezcan Gürlek de, İSU Genel Müdürlüğü’nün yaptığı altyapı çalışmalar ile kanalizasyon altyapısına kavuştuklarını ve atıksuların da arıtma tesisine bağlanarak uzaklaştırıldığını söyledi. Muhtar Gürlek, yapılan çalışmalardan dolayı Genel Müdür İlhan Bayram’a teşekkür ederek plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.