19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze-Medine İşbirliğinden Turizm beklentisi

Darıca 22.03.2017 - 16:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze-Medine İşbirliğinden Turizm beklentisi

Darıca Turizm Birliği toplantılarının sonuncusunun düzenlendiği Resort Otel'de Kaymakam Ömer Karaman, GTO Başkanı Nail Çiler'e övgü yağdırdı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebze Ticaret Odası ile Darıca Turizm Birliği işbirliğinden önemli ve olumlu sonuçlar doğacak. Gebze Ticaret Odası'nın başında her türlü açılıma, dışa açık bir başkan var. Nail Çiler özellikle Darıca bölgesindeki hareketlenmelerle yakından ilgileniyor. Odanın Gebze dışındaki ilçelere bakış açısı çok sıcak. Darıca Turizm Birliği için hazırlıkları var. Gerek Avrupa'da ki fuarlarda gerekse Medine Ticaret ve Sanayi Odası ile olan işbirliği çerçevesinde Darıca Turizmini gündeme getireceklerini ifade ettiler. Bu işbirliğinde bölgemize Arap turistin gelmesi de sözkonusu. Arap Dünyası ile iş noktasında ki ilişkiler çerçevesinde bölgemize gelecek yatırımcı Arap işadamları konaklama olarak Bayramoğlu ve Darıca bölgelerini tercih edeceklerdir. Bu konuda Nail Çiler'in de plan ve programları olduğunu biliyorum."dedi. Gebze Ticaret odası'nı temsilen toplantıya katılan GTO Genel Sekreteri Mustafa Sekin, "Birliğin hazırlayacağı envanter, döküman, broşür ve katologların Avrupa ve diğer ticari fuarlarda dağıtımı ve sunumunu gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu dökümanların tarafımıza verilmesini bekliyoruz."dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Turizm Birliği toplantılarının sonuncusunun düzenlendiği Resort Otel'de Kaymakam Ömer Karaman, GTO Başkanı Nail Çiler'e övgü yağdırdı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebze Ticaret Odası ile Darıca Turizm Birliği işbirliğinden önemli ve olumlu sonuçlar doğacak. Gebze Ticaret Odası'nın başında her türlü açılıma, dışa açık bir başkan var. Nail Çiler özellikle Darıca bölgesindeki hareketlenmelerle yakından ilgileniyor. Odanın Gebze dışındaki ilçelere bakış açısı çok sıcak. Darıca Turizm Birliği için hazırlıkları var. Gerek Avrupa'da ki fuarlarda gerekse Medine Ticaret ve Sanayi Odası ile olan işbirliği çerçevesinde Darıca Turizmini gündeme getireceklerini ifade ettiler. Bu işbirliğinde bölgemize Arap turistin gelmesi de sözkonusu. Arap Dünyası ile iş noktasında ki ilişkiler çerçevesinde bölgemize gelecek yatırımcı Arap işadamları konaklama olarak Bayramoğlu ve Darıca bölgelerini tercih edeceklerdir. Bu konuda Nail Çiler'in de plan ve programları olduğunu biliyorum."dedi. Gebze Ticaret odası'nı temsilen toplantıya katılan GTO Genel Sekreteri Mustafa Sekin, "Birliğin hazırlayacağı envanter, döküman, broşür ve katologların Avrupa ve diğer ticari fuarlarda dağıtımı ve sunumunu gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu dökümanların tarafımıza verilmesini bekliyoruz."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.