Gebze Metro İhalesi Ertelendi

Gebze 04.05.2018 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Metro İhalesi Ertelendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ön yeterlilik ihalesi yapılan Gebze Metrosu’nun yapım ihalesi 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi.

3 Mayıs’ta yapması kararı verilen Gebze Metrosu’nun yapım ihalesi 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi. Ön yeterliliği kazanan dev firmalar ve konsorsiyumlar projeyi detaylı incelemeleri için ek süre istediler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi taleplerinin üzerine ihale 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi. 12 İSTASYON YER ALACAK Gebze metro hattı 1080 yolcu kapasiteli olacak. Sürücüsüz metro 12 istasyondan oluşacak ve 90 saniyede bir sefer yapacak. TÜM ŞEHİRLERE ULAŞIM İnşa edilecek bu hat sayesinde Gebze, Darıca ve OSB'lere ulaşım 19 dakikada sağlanacak. TCDD Gar İstasyonu Marmaray'la entegre edilecek ve İstanbul başta olmak üzere birçok şehirle bağlantı kuracak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ön yeterlilik ihalesi yapılan Gebze Metrosu’nun yapım ihalesi 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi.

3 Mayıs’ta yapması kararı verilen Gebze Metrosu’nun yapım ihalesi 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi. Ön yeterliliği kazanan dev firmalar ve konsorsiyumlar projeyi detaylı incelemeleri için ek süre istediler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi taleplerinin üzerine ihale 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi.

12 İSTASYON YER ALACAK

Gebze metro hattı 1080 yolcu kapasiteli olacak. Sürücüsüz metro 12 istasyondan oluşacak ve 90 saniyede bir sefer yapacak.

TÜM ŞEHİRLERE ULAŞIM

İnşa edilecek bu hat sayesinde Gebze, Darıca ve OSB'lere ulaşım 19 dakikada sağlanacak. TCDD Gar İstasyonu Marmaray'la entegre edilecek ve İstanbul başta olmak üzere birçok şehirle bağlantı kuracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.