Gebze Metrosu’nda durum ne?

Gebze 15.05.2020 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Metrosu’nda durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık bir yıl önce temeli atılan ve İstanbul metrosuna entegre olması planlanan Gebze-Darıca metro hattı projesinin son durumunu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın açıkladı. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında Gebze-Darıca Metro Hattı projesinin son durumu hakkında bilgi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın çalışmaların tam gaz devam ettiğini söyledi. Başkan Büyükakın, “Metro çalışmalarımızın ilerleyişinde bir sıkıntı yok. İşi yapan firma beklenenden biraz hızlı ilerlemek istiyor ancak bir Gebze ve Darıca halkının rahatsız olmaması için frene basıyoruz. İlçe belediye başkanlarımız ile metro inşaatını yakından takip ediyoruz. Metro inşaatında bir aksama olmayacak” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık bir yıl önce temeli atılan ve İstanbul metrosuna entegre olması planlanan Gebze-Darıca metro hattı projesinin son durumunu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın açıkladı.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında Gebze-Darıca Metro Hattı projesinin son durumu hakkında bilgi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın çalışmaların tam gaz devam ettiğini söyledi. Başkan Büyükakın, “Metro çalışmalarımızın ilerleyişinde bir sıkıntı yok. İşi yapan firma beklenenden biraz hızlı ilerlemek istiyor ancak bir Gebze ve Darıca halkının rahatsız olmaması için frene basıyoruz. İlçe belediye başkanlarımız ile metro inşaatını yakından takip ediyoruz. Metro inşaatında bir aksama olmayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.