19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze meydanda bayramlaştı

Gebze 06.06.2019 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze meydanda bayramlaştı

Geleneksel Gebze Kent Bayramlaşması yüzlerce Gebzelinin katılımıyla 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşti.

İlçe protokolü ilk bayramlaşmayı Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığında gerçekleştirdi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşen Kent Bayramlaşmasına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkan vekili Sedat Çelik, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Serkan Kural, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Belediye Başkan yardımcıları Selamet Güner, Yusuf Burkut, belediye meclis üyeleri ve Gebzeliler katıldı. BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'ÜN SELAMLARINI İLETTİ Gebze Belediye Başkan vekili Sedat Çelik konuşmasına umre ziyaretinde olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün selamlarını ileterek başladı. Çelik, "Güzel bir Ramazan Ayı geçirdik ve Rabbim bizleri bayramına kavuşturmayı nasip etti. Allah nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde kavuşturmayı nasip etsin" dedi. YÜZÜMÜZDEKİ TEBESSÜM EKSİK OLMASIN Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, "Sizlerle bu bayram sabahında bir olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah yüzümüzden tebessümü eksik etmesin. Neşeyle kardeşçe birbirimize sarılalım, aramıza fitne girmesin, birlik beraberlik olsun. Bu beldeyi güzel bir belde yapalım. Bunu ancak hep beraber yapabiliriz" dedi.  ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, " Sizlere bayram tadında bir bayram diliyorum. Ülkemiz coğrafya olarak dünyanın en güzel ülkesi, insan olarak dünyanın en güzel insanları ile birlikte yaşıyoruz.  Allah birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Bu ülke için hizmetkarlık yapan başta Cumhurbaşkanımıza güç kuvvet versin. Şu an göz yaşı döken İslam ülkeleri var. İnşallah bir dahaki bayrama oralarda da göz yaşı diner barış gelir" dedi. EMNİYET MENSUPLARININ BAYRAMLANI KUTLADILAR 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanındaki Kent Bayramlaşmasının ardından protokol üyeleri ilçe jandarma ve ilçe emniyet müdürlüğüne geçerek bayramda görev yapan güvenlik mensuplarının bayramlarını kutladı.
Geleneksel Gebze Kent Bayramlaşması yüzlerce Gebzelinin katılımıyla 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşti.

İlçe protokolü ilk bayramlaşmayı Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığında gerçekleştirdi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşen Kent Bayramlaşmasına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkan vekili Sedat Çelik, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Serkan Kural, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Belediye Başkan yardımcıları Selamet Güner, Yusuf Burkut, belediye meclis üyeleri ve Gebzeliler katıldı.

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'ÜN SELAMLARINI İLETTİ
Gebze Belediye Başkan vekili Sedat Çelik konuşmasına umre ziyaretinde olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün selamlarını ileterek başladı. Çelik, "Güzel bir Ramazan Ayı geçirdik ve Rabbim bizleri bayramına kavuşturmayı nasip etti. Allah nice bayramlara birlik ve beraberlik içerisinde kavuşturmayı nasip etsin" dedi.

YÜZÜMÜZDEKİ TEBESSÜM EKSİK OLMASIN
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, "Sizlerle bu bayram sabahında bir olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah yüzümüzden tebessümü eksik etmesin. Neşeyle kardeşçe birbirimize sarılalım, aramıza fitne girmesin, birlik beraberlik olsun. Bu beldeyi güzel bir belde yapalım. Bunu ancak hep beraber yapabiliriz" dedi. 

ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, " Sizlere bayram tadında bir bayram diliyorum. Ülkemiz coğrafya olarak dünyanın en güzel ülkesi, insan olarak dünyanın en güzel insanları ile birlikte yaşıyoruz.  Allah birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Bu ülke için hizmetkarlık yapan başta Cumhurbaşkanımıza güç kuvvet versin. Şu an göz yaşı döken İslam ülkeleri var. İnşallah bir dahaki bayrama oralarda da göz yaşı diner barış gelir" dedi.

EMNİYET MENSUPLARININ BAYRAMLANI KUTLADILAR
15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanındaki Kent Bayramlaşmasının ardından protokol üyeleri ilçe jandarma ve ilçe emniyet müdürlüğüne geçerek bayramda görev yapan güvenlik mensuplarının bayramlarını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.