Gebze MHP'de Kural Dönemi

Siyaset 11.02.2019 - 17:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze MHP'de Kural Dönemi

MHP Gebze’de devir teslim gerçekleşti. Yeni ilçe başkanı Serkan Kural, İl Başkanı Aydın Ünlü’den görevlendirme kağıdını aldı

Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nda hareketli saatler yaşandı. Bu sabah edindiğimiz bilgiler ışığında, Ferit Taşdemir’in görevden alındığını ve yerine 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı Serkan Kural’ın atandığını duyurmuştuk. Bu bağlamda MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, gerçekleşen devir teslim töreniyle bayrağı resmen devraldı. Kural’ın yanı sıra Gebze ilçe teşkilatında gerçekleşen törene, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Ülkü Ocakları Gebze Şubesi Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Erme Aygün, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve çok sayıda il yöneticisi katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren İl Başkanı Ünlü, bu zamana kadar yönetimde emeği geçen herkese teşekkür ederken, yeni atanan ilçe başkanının ivedilikle yönetimini belirlemesi ve seçim çalışmalarına diğer yönetimin kaldığı yerden devam etmesi gerektiğini söyledi. Ünlü ayrıca oluşturulacak yeni yönetimin ilk olarak daha merkezi bir yere geçmesi gerektiğini de dile getirdi. İşte MHP Kocaeli İl Başkanı Ünlü’nün açıklamaları şu şekilde; “ÇALIŞMALARIN ÜZERİNE KOYARAK” "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden, başkanlık divanımızın tüzüğünün 30. maddesine göre Gebze ilçe yönetim kurulunun feshine karar verilmiştir. İlçe başkanlığı görevine de Sayın Serkan Kural atanmıştır. Gebze’mize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu bir bayrak değişimidir. Tarih itibariyle atanacak yönetimin ivedilikle yazılıp, onayının gelmesi ve Cumhur İttifakı’nın çalışmalarının hızlandırılması, mevcut ilçe teşkilatımızın yaptığı çalışmaların üstüne bir o kadar da koyarak, 31 Mart yerel seçimlerinde başkanlık yarışında Cumhur İttifakı’nın, mecliste de MHP’nin başarısı için mücadele edecek. “PARTİMİZE KÜSKÜN OLMASINLAR” Yeni atanan yönetimin hızlı bir şekilde Gebze’nin merkezi bir yerinde ilçe binası bulması, il teşkilatının onlara bugün itibariyle vermiş olduğu bir görevdir. İlçe teşkilatı en kısa zamanda bu binadan çıkacak, tabelası ve ışığı yanacak, tüm Gebze Milliyetçi Hareket Partisi’ni görecektir. Ben bundan önceki yönetimde emeği geçen arkadaşlarımıza ve teşkilatına sahip çıkanlara teşekkür ediyorum. MHP’de bayrak yarışı denen görev değişiminde, partimize küskün olmamaları gerek. “GEBZE’NİN HER NOKTASINA ULAŞACAKLAR” 31 Mart yerel seçimlerinde 3 hilalin daha yukarılara çıkması için, tüm Gebze’yi kucaklayan yapının çoğaltılması atanan yönetimin asli görevidir. MHP’ye oy veren herkes bizim için anlam ifade etmektedir. Bu bayrak değişimiyle MHP, 34 bin çıtasının üzerine çıkan yapıyı yakalamak zorundadır. Ben inanıyorum ki il teşkilatının desteğiyle mevcut yönetim yalnız kalmadan, ilçenin her noktasına ulaşarak, 3 hilali en yüksek seviyeye taşıyacaktır. Her partiliye ulaşıp çalışmalarımıza hız vereceğiz. Serkan Kural başkanımıza başarılar diler ve hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim, Allah utandırmasın."dedi.
MHP Gebze’de devir teslim gerçekleşti. Yeni ilçe başkanı Serkan Kural, İl Başkanı Aydın Ünlü’den görevlendirme kağıdını aldı

Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nda hareketli saatler yaşandı. Bu sabah edindiğimiz bilgiler ışığında, Ferit Taşdemir’in görevden alındığını ve yerine 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı Serkan Kural’ın atandığını duyurmuştuk. Bu bağlamda MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, gerçekleşen devir teslim töreniyle bayrağı resmen devraldı. Kural’ın yanı sıra Gebze ilçe teşkilatında gerçekleşen törene, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Ülkü Ocakları Gebze Şubesi Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Erme Aygün, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve çok sayıda il yöneticisi katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren İl Başkanı Ünlü, bu zamana kadar yönetimde emeği geçen herkese teşekkür ederken, yeni atanan ilçe başkanının ivedilikle yönetimini belirlemesi ve seçim çalışmalarına diğer yönetimin kaldığı yerden devam etmesi gerektiğini söyledi. Ünlü ayrıca oluşturulacak yeni yönetimin ilk olarak daha merkezi bir yere geçmesi gerektiğini de dile getirdi. İşte MHP Kocaeli İl Başkanı Ünlü’nün açıklamaları şu şekilde;

“ÇALIŞMALARIN ÜZERİNE KOYARAK”
"Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden, başkanlık divanımızın tüzüğünün 30. maddesine göre Gebze ilçe yönetim kurulunun feshine karar verilmiştir. İlçe başkanlığı görevine de Sayın Serkan Kural atanmıştır. Gebze’mize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu bir bayrak değişimidir. Tarih itibariyle atanacak yönetimin ivedilikle yazılıp, onayının gelmesi ve Cumhur İttifakı’nın çalışmalarının hızlandırılması, mevcut ilçe teşkilatımızın yaptığı çalışmaların üstüne bir o kadar da koyarak, 31 Mart yerel seçimlerinde başkanlık yarışında Cumhur İttifakı’nın, mecliste de MHP’nin başarısı için mücadele edecek.

“PARTİMİZE KÜSKÜN OLMASINLAR”
Yeni atanan yönetimin hızlı bir şekilde Gebze’nin merkezi bir yerinde ilçe binası bulması, il teşkilatının onlara bugün itibariyle vermiş olduğu bir görevdir. İlçe teşkilatı en kısa zamanda bu binadan çıkacak, tabelası ve ışığı yanacak, tüm Gebze Milliyetçi Hareket Partisi’ni görecektir. Ben bundan önceki yönetimde emeği geçen arkadaşlarımıza ve teşkilatına sahip çıkanlara teşekkür ediyorum. MHP’de bayrak yarışı denen görev değişiminde, partimize küskün olmamaları gerek.

“GEBZE’NİN HER NOKTASINA ULAŞACAKLAR”
31 Mart yerel seçimlerinde 3 hilalin daha yukarılara çıkması için, tüm Gebze’yi kucaklayan yapının çoğaltılması atanan yönetimin asli görevidir. MHP’ye oy veren herkes bizim için anlam ifade etmektedir. Bu bayrak değişimiyle MHP, 34 bin çıtasının üzerine çıkan yapıyı yakalamak zorundadır. Ben inanıyorum ki il teşkilatının desteğiyle mevcut yönetim yalnız kalmadan, ilçenin her noktasına ulaşarak, 3 hilali en yüksek seviyeye taşıyacaktır. Her partiliye ulaşıp çalışmalarımıza hız vereceğiz. Serkan Kural başkanımıza başarılar diler ve hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim, Allah utandırmasın."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.