GEBZE MHP’DE SKM KABACA’YA EMANET

Gebze 22.02.2017 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE MHP’DE SKM KABACA’YA EMANET

MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nda 16 Nisan’da yapılacak referandum için oluşturulan SKM Başkanlığına Erdal Kabaca getirildi MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nda referandum hazırlıkları son sürat devam ederken, seçim çalışmalarını yürütecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına ilçe sekreteri Erdal Kabaca getirildi. Yeni göreviyle ilgili bilgi veren Kabaca, “Uzun yıllardır seçim süreçlerinde nefer olarak çalışmıştık. Son 5 yıl içerisinde yoğun seçim maratonlarında SKM Başkanı olarak görev yaptım. Geçmiş seçimlerden oldukça tecrübe edindik ve ciddi bir seçim ekibimizle MHP’nin tüm seçim süreçlerini başarı ile atlatmasına katkıda bulunduk” dedi. TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ Parti olarak neden evet dediklerini halka anlatacaklarını vurgulayan Kabaca, “Bugün yine SKM Başkanlığı görevine beni layık görenlere teşekkür ediyorum. Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ve MHP Genel Merkezimizin talimatları ve seçim politikalarına harfiyen uyarak sorumluluğumuzu eksiksiz yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Referandum sürecinde genel başkanımızın devletimizin ve milletimizin bekası için almış olduğu sorumluluğun farkında olarak, tüm teşkilatlarımızla bu bilinçte seçim çalışmalarını yürüterek neden evet dediğimizi anlatacağız” diye konuştu.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nda 16 Nisan’da yapılacak referandum için oluşturulan SKM Başkanlığına Erdal Kabaca getirildi MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nda referandum hazırlıkları son sürat devam ederken, seçim çalışmalarını yürütecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına ilçe sekreteri Erdal Kabaca getirildi. Yeni göreviyle ilgili bilgi veren Kabaca, “Uzun yıllardır seçim süreçlerinde nefer olarak çalışmıştık. Son 5 yıl içerisinde yoğun seçim maratonlarında SKM Başkanı olarak görev yaptım. Geçmiş seçimlerden oldukça tecrübe edindik ve ciddi bir seçim ekibimizle MHP’nin tüm seçim süreçlerini başarı ile atlatmasına katkıda bulunduk” dedi. TÜM

GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Parti olarak neden evet dediklerini halka anlatacaklarını vurgulayan Kabaca, “Bugün yine SKM Başkanlığı görevine beni layık görenlere teşekkür ediyorum. Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin ve MHP Genel Merkezimizin talimatları ve seçim politikalarına harfiyen uyarak sorumluluğumuzu eksiksiz yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Referandum sürecinde genel başkanımızın devletimizin ve milletimizin bekası için almış olduğu sorumluluğun farkında olarak, tüm teşkilatlarımızla bu bilinçte seçim çalışmalarını yürüterek neden evet dediğimizi anlatacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.