Gebze muhalefet görevi verdi!

Gebze 02.04.2019 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze muhalefet görevi verdi!

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirerek, kendilerine Muhalefet görevi veren seçmenlere teşekkür etti.

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirerek, kendilerine Muhalefet görevi veren seçmenlere teşekkür etti. Yılmaz, seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, “Yarın her zaman bugünden daha önemlidir çünkü yarın yaşanacak bir gündür bugün yaşanmış ve bitmiştir bugün den ders çıkararak yarın ve yarınlara hazırlanmak gerekiyor. Daha güçlü ortak aklın öne çıktığı bir çalışma ortamı oluşturmalıyız ve mücadelemizi büyütmeliyiz. Gebze bir gün kazanılacaktır, buna yürekten inanmaktayım.”dedi. VATANDAŞIMIZ MUHALEFET GÖREVİ VERDİ Seçimlerde emek vererek çalışan parti mensuplarına teşekkür eden Yılmaz, “Tüm arkadaşlarıma kardeşlerime kadın kolları ve gençlik kollarına ve ilçe yöneticilerime mahalle birim başkanlarıma Meclis Üyesi adayı kardeşlerime ve örgütümüze sonsuz şükranlarımı teşekkürlerimi sunuyorum emeklerinize yüreklerinize sağlık mücadeleye devam. Ayrıca bizlere yine muhalefet görevini veren Gebze halkına seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizler dün olduğu gibi yarında Gebze halkının çıkarları için mücadele edeceğiz.”dedi. MÜCADELEMİZ SÜRECEK Gebze’nin sorunlarına dair mücadeleyi sürdüreceklerini ifade eden Yılmaz, “Yarından itibaren Gebze halkına teşekkür turları düzenleyeceğiz ve halkımızla buluşacağız. Pazarcı esnafımızı, Sendikalarımızı, Derneklerimizi, Çarşı Esnaflarımızı, Köylerimizi, Emniyet müdürlüğümüzü, Jandarma komutanlığımızı, Gebze Kaymakamlığımızı ve Muhtarlıklarımızı ziyaret ederek teşekkürlerimizi sunacağız. Yine Beylikbağı bölgemiz de Hürriyet, Ulus, Yavuz Selim, Mevlana, Kirazpınar ve tüm tapu imar mağduriyeti yaşayan mahallelerimizi ve Derneklerimizi ziyaret edeceğiz haklı hak mücadelesi yapan bu yurttaşlarımızın yanında olacağımızı, meclis üyelerimizle beraber bu mağduriyetin giderilmesi için elimiz den gelen tüm gayreti göstereceğimizi buradan bildirmek istiyorum. Gebze halkı bizi anlayıncaya kadar bu kutsal mücadeleye devam edeceğiz.”diye konuştu. 
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirerek, kendilerine Muhalefet görevi veren seçmenlere teşekkür etti.

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirerek, kendilerine Muhalefet görevi veren seçmenlere teşekkür etti. Yılmaz, seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, “Yarın her zaman bugünden daha önemlidir çünkü yarın yaşanacak bir gündür bugün yaşanmış ve bitmiştir bugün den ders çıkararak yarın ve yarınlara hazırlanmak gerekiyor. Daha güçlü ortak aklın öne çıktığı bir çalışma ortamı oluşturmalıyız ve mücadelemizi büyütmeliyiz. Gebze bir gün kazanılacaktır, buna yürekten inanmaktayım.”dedi.

VATANDAŞIMIZ MUHALEFET GÖREVİ VERDİ

Seçimlerde emek vererek çalışan parti mensuplarına teşekkür eden Yılmaz, “Tüm arkadaşlarıma kardeşlerime kadın kolları ve gençlik kollarına ve ilçe yöneticilerime mahalle birim başkanlarıma Meclis Üyesi adayı kardeşlerime ve örgütümüze sonsuz şükranlarımı teşekkürlerimi sunuyorum emeklerinize yüreklerinize sağlık mücadeleye devam. Ayrıca bizlere yine muhalefet görevini veren Gebze halkına seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizler dün olduğu gibi yarında Gebze halkının çıkarları için mücadele edeceğiz.”dedi.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Gebze’nin sorunlarına dair mücadeleyi sürdüreceklerini ifade eden Yılmaz, “Yarından itibaren Gebze halkına teşekkür turları düzenleyeceğiz ve halkımızla buluşacağız. Pazarcı esnafımızı, Sendikalarımızı, Derneklerimizi, Çarşı Esnaflarımızı, Köylerimizi, Emniyet müdürlüğümüzü, Jandarma komutanlığımızı, Gebze Kaymakamlığımızı ve Muhtarlıklarımızı ziyaret ederek teşekkürlerimizi sunacağız. Yine Beylikbağı bölgemiz de Hürriyet, Ulus, Yavuz Selim, Mevlana, Kirazpınar ve tüm tapu imar mağduriyeti yaşayan mahallelerimizi ve Derneklerimizi ziyaret edeceğiz haklı hak mücadelesi yapan bu yurttaşlarımızın yanında olacağımızı, meclis üyelerimizle beraber bu mağduriyetin giderilmesi için elimiz den gelen tüm gayreti göstereceğimizi buradan bildirmek istiyorum. Gebze halkı bizi anlayıncaya kadar bu kutsal mücadeleye devam edeceğiz.”diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.