19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE MÜSİAD’DAN EĞİTİME DESTEK

Gebze 29.03.2018 - 12:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE MÜSİAD’DAN EĞİTİME DESTEK

Nihat Yıldırım Başkanlığındaki Gebze MÜSİAD  (Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği) ihtiyaç sahibi çocuklarımız için kışlık toplu kıyafet yardımında bulundu. Gebze - Kocaeli den Tokat-Erbaa İlçesi ne giden yardım sayesinde ilköğretim çağındaki 60 ihtiyaç sahibi çocuk hayal ettikleri kışlık kıyafetlerine kavuşmanın sevincini yaşadı. ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ Yıldırım'ın öncülüğünde köy okuluna yapılan toplu yardımla ilgili Başkan Yıldırım; "Çocuklar bizim geleceğimiz. Söz konusu eğitim ise, eğitime destek vermek ise biz her zaman varız ve bu konuda üzerimize düşen görevi de yapmaya hazırız." dedi.

Nihat Yıldırım Başkanlığındaki Gebze MÜSİAD  (Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği) ihtiyaç sahibi çocuklarımız için kışlık toplu kıyafet yardımında bulundu. Gebze - Kocaeli den Tokat-Erbaa İlçesi ne giden yardım sayesinde ilköğretim çağındaki 60 ihtiyaç sahibi çocuk hayal ettikleri kışlık kıyafetlerine kavuşmanın sevincini yaşadı.

ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Yıldırım'ın öncülüğünde köy okuluna yapılan toplu yardımla ilgili Başkan Yıldırım; "Çocuklar bizim geleceğimiz. Söz konusu eğitim ise, eğitime destek vermek ise biz her zaman varız ve bu konuda üzerimize düşen görevi de yapmaya hazırız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.