19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze MÜSİAD kongreye gidiyor

Gebze 22.01.2019 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze MÜSİAD kongreye gidiyor

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Gebze şubesi Kongresi 24 Ocak tarihinde gerçekleşecek

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Gebze şubesi Kongresi 24 Ocak tarihinde gerçekleşecek. Yapmış olduğu faaliyetlerle ve toplumsal olaylara karşı duruşu ile kamuoyunda adından sıkça söz ettirmeyi başaran MÜSİAD Gebze kongreye gidiyor. 24 Ocak Perşembe günü saat 18.30’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacak olan görkemli bir kongre ile Başkanlığını Serkan Beyaz’ın yaptığı yeni yönetim göreve gelecek. Başkan Beyaz, Kongreyle ilgili yaptığı açıklamada;MÜSİAD Gebze’de ki dostlarımın göstermiş olduğu teveccüh ve Genel merkezimizin kararıyla şimdi bu önemli görev bana düştü. Birbirinden değerli bölgede sevilen ve sayılan iş adamalarından oluşan bir yönetim kurulu oluşturduk. Biz MÜSİAD ailesi olarak büyük bir aileyiz, Bizim üzerimize düşen bu bayrak yarışında MÜSİAD Gebze’yi daha iyi bir şekilde yukarlara taşımak olacaktır KONGREYE HERKESİ DAVET ETTİ Kongreye tüm Gebzelileri davet eden Başkan Serkan Beyaz “24 Ocak Perşembe günü tarihinde saat 18.30’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapacağımız kongreye tüm Gebzelileri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Dedi.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Gebze şubesi Kongresi 24 Ocak tarihinde gerçekleşecek

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Gebze şubesi Kongresi 24 Ocak tarihinde gerçekleşecek. Yapmış olduğu faaliyetlerle ve toplumsal olaylara karşı duruşu ile kamuoyunda adından sıkça söz ettirmeyi başaran MÜSİAD Gebze kongreye gidiyor. 24 Ocak Perşembe günü saat 18.30’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacak olan görkemli bir kongre ile Başkanlığını Serkan Beyaz’ın yaptığı yeni yönetim göreve gelecek. Başkan Beyaz, Kongreyle ilgili yaptığı açıklamada;MÜSİAD Gebze’de ki dostlarımın göstermiş olduğu teveccüh ve Genel merkezimizin kararıyla şimdi bu önemli görev bana düştü. Birbirinden değerli bölgede sevilen ve sayılan iş adamalarından oluşan bir yönetim kurulu oluşturduk. Biz MÜSİAD ailesi olarak büyük bir aileyiz, Bizim üzerimize düşen bu bayrak yarışında MÜSİAD Gebze’yi daha iyi bir şekilde yukarlara taşımak olacaktır

KONGREYE HERKESİ DAVET ETTİ

Kongreye tüm Gebzelileri davet eden Başkan Serkan Beyaz “24 Ocak Perşembe günü tarihinde saat 18.30’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapacağımız kongreye tüm Gebzelileri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.