Gebze'nin Adayları Seçilebilir Sırada Olmalı!”

Gebze 02.05.2018 - 17:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'nin Adayları Seçilebilir Sırada Olmalı!”

Gebze Ticaret Odası (GTO) Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen meclis toplantısında konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “24 Haziran seçimlerinde hangi siyasi partiden olursa olsun seçilebilecek yerlerde bu bölgenin adaylarını görmek istiyoruz.” dedi.

GTO meclis salonunda yapılan toplantıda bir ilk gerçekleştirildi. Toplantıda meclis toplantılarının meslek komite üyeleri ile birlikte yapılacağı bildirildi. Nisan ayı olağan meclis toplantısında GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. Başkan Çiler, “Bundan sonraki toplantılar her ayın son çarşambası yapılacak. Çalışan da bir emekçidir. Çalışanlar üretecek ki bu ülke ve bölge gelişsin. Seçimler bir şenlik havasında geçti. Bundan sonraki çalışmalarımız bu ortamı bozmayacak şekilde olacak. İşbirliği, güç birliği projelerimiz var. Göreve seçilmiş tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Göreviniz ne olursa olsun hepimiz bir bileşenin parçalarıdır. Bu dönem meclisimizde meslek komitesi üyesi arkadaşlarımız da katılacak. Bizde görev almayan arkadaşlar kalmayacak. İZMİT BİZİ SÖMÜRMESİN Biz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak 2 odamız hariç seçimlerimizi tamamladık. 24 Haziran 2018’de Türkiye için önemli bir gün. Bu tarih özellikle de bu bölge için önemli. Artık İzmit bizi sömürmesin. Hangi siyasi partiden olursa olsun seçilebilecek yerlerde bu bölgenin adaylarını görmek istiyoruz. Bu sadece benim temennim değil, tüm bölge insanımızın temennisidir. Ülkenin ve bölgenin huzuru çok önemli. Dünyanın gözü Türkiye’de. Huzurlu bir seçim yaşanmasını diliyorum. Musluğun başında biraz da biz olmak istiyoruz. Kocaeli ye yüzde 25 katkı  sağlayan bu bölgedir. Eğer biz devlete katkı sağlıyorsak milletvekilliği seçilebilecek yerde bu bölgenin adayları olmalı. Erken seçim kararın başta milletimize, iş dünyasına ve bölgemize hayırlı olsun diliyorum. FATİH’İ ANACAĞIZ Yarın Fatih Sultan Mehmet’in ölüm yıldönümü. Biz Fatih Sultan Mehmet’in mirasına sahip çıktık. Hünkâr Çayırı yeni görünümünü ve adını alacak. Bütün belediyeler ve kamu yöneticilerinden destek istiyoruz. Bundan sonraki projelerimiz maddi ve manevi olarak Hünkâr Çayırı ile ilgili olacak. 15Mayıs Salı günü Ramazan’ın ilk günü. Ramazan Ayı’nı birlikte karşılayacağız. Ramazan ayımızı şimdiden kutluyorum.  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörümüz bu bölgeye ASELSAN’dan daha fazla katkı sağlayacak. GTO’nun sponsor olduğu GTÜ Girişimcilik Zirvesi 9-10 Mayıs’ta The Green Park Pendik girişimcilik zirvesi yapılacak.” diye konuştu. Haber: Kübra Akabalı
Gebze Ticaret Odası (GTO) Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen meclis toplantısında konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “24 Haziran seçimlerinde hangi siyasi partiden olursa olsun seçilebilecek yerlerde bu bölgenin adaylarını görmek istiyoruz.” dedi.

GTO meclis salonunda yapılan toplantıda bir ilk gerçekleştirildi. Toplantıda meclis toplantılarının meslek komite üyeleri ile birlikte yapılacağı bildirildi. Nisan ayı olağan meclis toplantısında GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. Başkan Çiler, “Bundan sonraki toplantılar her ayın son çarşambası yapılacak. Çalışan da bir emekçidir. Çalışanlar üretecek ki bu ülke ve bölge gelişsin. Seçimler bir şenlik havasında geçti. Bundan sonraki çalışmalarımız bu ortamı bozmayacak şekilde olacak. İşbirliği, güç birliği projelerimiz var. Göreve seçilmiş tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Göreviniz ne olursa olsun hepimiz bir bileşenin parçalarıdır. Bu dönem meclisimizde meslek komitesi üyesi arkadaşlarımız da katılacak. Bizde görev almayan arkadaşlar kalmayacak.

İZMİT BİZİ SÖMÜRMESİN

Biz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak 2 odamız hariç seçimlerimizi tamamladık. 24 Haziran 2018’de Türkiye için önemli bir gün. Bu tarih özellikle de bu bölge için önemli. Artık İzmit bizi sömürmesin. Hangi siyasi partiden olursa olsun seçilebilecek yerlerde bu bölgenin adaylarını görmek istiyoruz. Bu sadece benim temennim değil, tüm bölge insanımızın temennisidir. Ülkenin ve bölgenin huzuru çok önemli. Dünyanın gözü Türkiye’de. Huzurlu bir seçim yaşanmasını diliyorum. Musluğun başında biraz da biz olmak istiyoruz. Kocaeli ye yüzde 25 katkı  sağlayan bu bölgedir. Eğer biz devlete katkı sağlıyorsak milletvekilliği seçilebilecek yerde bu bölgenin adayları olmalı. Erken seçim kararın başta milletimize, iş dünyasına ve bölgemize hayırlı olsun diliyorum.

FATİH’İ ANACAĞIZ

Yarın Fatih Sultan Mehmet’in ölüm yıldönümü. Biz Fatih Sultan Mehmet’in mirasına sahip çıktık. Hünkâr Çayırı yeni görünümünü ve adını alacak. Bütün belediyeler ve kamu yöneticilerinden destek istiyoruz. Bundan sonraki projelerimiz maddi ve manevi olarak Hünkâr Çayırı ile ilgili olacak. 15Mayıs Salı günü Ramazan’ın ilk günü. Ramazan Ayı’nı birlikte karşılayacağız. Ramazan ayımızı şimdiden kutluyorum.  Gebze Teknik Üniversitesi Rektörümüz bu bölgeye ASELSAN’dan daha fazla katkı sağlayacak. GTO’nun sponsor olduğu GTÜ Girişimcilik Zirvesi 9-10 Mayıs’ta The Green Park Pendik girişimcilik zirvesi yapılacak.” diye konuştu.

Haber: Kübra Akabalı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.