Gebze'nin Aleattin Kurt'u Olacağım

Gebze 14.02.2019 - 19:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'nin Aleattin Kurt'u Olacağım

Gebze Trabzonlular Derneği, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı ağırladı. Dernek binasında konuşan Serap Çakır, merhum Kocaeli Milletvekili Alaettin Kurt'u rahmetle anarak, "Yaptığım hizmetlerle inşallah Gebze'nin ikinci Alaettin Kurt'u olacağım" dedi.

Gebze Trabzonlular Derneği üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette ilk konuşmayı yapan Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş, "Öncelikle Serap hanımı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.   GEBZE'Yİ TANIMAYANLAR YÖNETTİ Gebze'nin ekonomik ve nüfus olarak büyüklüğüne vurgu yapan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Hep Gebze'nin büyüklüğünden bahsederiz. Ama hizmet anlamında o büyüklüğü göremedik. Buraya sadece rant gözüyle bakıldı. Bugüne kadar Gebze'yi tanımayanlar Gebze'yi yönetti" dedi.    ALAETTİN KURT GİBİ HİZMETLERİMLE KONUŞULACAĞIM "Gebze'de bu sorunları yaşayan biri olarak bu gidişata dur demek için bu yola çıktım" diyen Serap Çakır, "Ben yapabileceklerimi anlatıyorum. Diğerleri gibi siyasetçi değilim. Belediye yönetimini de siyaset olarak değil hizmet olarak görüyorum. Bu yola hizmet için çıktım. Bugüne kadar söz verilmiş ama yapılmamış. Gebze'de herkes rahmetli Alaettin Kurt'u hizmetleri ile konuşur. Biri de ben olacağıma inanıyorum. Yaptığım hizmetlerle inşallah Gebze'nin ikinci Alaettin Kurt'u olacağım" şeklinde konuştu.    GEBZE'NİN İL OLMASI İÇİN UĞRAŞACAĞIM Gebze'nin il olması konusundaki soruları da yanıtlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Bugün seçildiğimde Gebze'yi il yapacağım desem yalan olur. Bu sadece benim istememle olmaz. Sonuçta Ankara'nın istemesi gerekiyor. Ama bu konuda uğraş vereceğimin sözünü veriyorum. Örneğin il konusunda bir referandum yapılabilir. STK'larla birlikte güçlü bir platform oluşturarak bu talebi Ankara'ya sunabiliriz" dedi.  
Gebze Trabzonlular Derneği, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır'ı ağırladı. Dernek binasında konuşan Serap Çakır, merhum Kocaeli Milletvekili Alaettin Kurt'u rahmetle anarak, "Yaptığım hizmetlerle inşallah Gebze'nin ikinci Alaettin Kurt'u olacağım" dedi.
Gebze Trabzonlular Derneği üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette ilk konuşmayı yapan Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş, "Öncelikle Serap hanımı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
 
GEBZE'Yİ TANIMAYANLAR YÖNETTİ
Gebze'nin ekonomik ve nüfus olarak büyüklüğüne vurgu yapan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Hep Gebze'nin büyüklüğünden bahsederiz. Ama hizmet anlamında o büyüklüğü göremedik. Buraya sadece rant gözüyle bakıldı. Bugüne kadar Gebze'yi tanımayanlar Gebze'yi yönetti" dedi. 
 
ALAETTİN KURT GİBİ HİZMETLERİMLE KONUŞULACAĞIM
"Gebze'de bu sorunları yaşayan biri olarak bu gidişata dur demek için bu yola çıktım" diyen Serap Çakır, "Ben yapabileceklerimi anlatıyorum. Diğerleri gibi siyasetçi değilim. Belediye yönetimini de siyaset olarak değil hizmet olarak görüyorum. Bu yola hizmet için çıktım. Bugüne kadar söz verilmiş ama yapılmamış. Gebze'de herkes rahmetli Alaettin Kurt'u hizmetleri ile konuşur. Biri de ben olacağıma inanıyorum. Yaptığım hizmetlerle inşallah Gebze'nin ikinci Alaettin Kurt'u olacağım" şeklinde konuştu. 
 
GEBZE'NİN İL OLMASI İÇİN UĞRAŞACAĞIM
Gebze'nin il olması konusundaki soruları da yanıtlayan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Bugün seçildiğimde Gebze'yi il yapacağım desem yalan olur. Bu sadece benim istememle olmaz. Sonuçta Ankara'nın istemesi gerekiyor. Ama bu konuda uğraş vereceğimin sözünü veriyorum. Örneğin il konusunda bir referandum yapılabilir. STK'larla birlikte güçlü bir platform oluşturarak bu talebi Ankara'ya sunabiliriz" dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.