19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'nin ayak sesleri! 0-1

Spor 18.12.2017 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'nin ayak sesleri! 0-1

Gebze'nin ayak sesleri! 0-1

BAL 11.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor ilk yarının son maçında konuk olduğu Sapanca Gençlikspor’u Batuhan Irmak’ın golüyle 1-0 mağlup etti. Kötü bir zeminde oynanan maçta vasat futboluna rağmen kazanmasını bilen Menekşe'de maçın kahramanı hiç tartışmasız Eskiçarşı oldu. Gebzespor ilk yarının son maçında konuk olduğu Sapanca Gençlispor’u taraftarı ile vurdu. Bu sezon ne hikmetse tüm deplasman maçlarına taraftar yasağı gelen Eskiçarşı birkez daha yasak dinlemedi. 10 otobüs ile çıkarma yapmaya hazırlanan ancak yasak gereği sadece 200 kadar Gebzespor taraftarının tribünde yer aldığı karşılaşmada Eskiçarşı bir saniye olsun susmadı. Sapanca Atatürk Stadı'nı 'Şampiyon Gebzespor' tezahüratları ile inleten Eskiçarşı elde edilen zaferde baş kahramandı. BATUHAN VURDU, GOL OLDU Karasu, Derince ve son olarak Bursa Zaferspor maçlarında attığı kritik gollerle nöbetçi golcü unvanını alan Batuhan Irmak, Sapanca Gençlikspor deplasmanında da fırsatçılığını konuşturdu. Ufuk'un yerine forma şansı bulan Batuhan, Emre Özkurt'un pasıyla buluştuğu topu 77.dakikada ağlara göndererek Gebzespor’a altın değerinde bir 3 puan daha kazandırdı. MALTEPE VE DOĞANTEPE YENİLDİ Gebzespor, şampiyonluk yolundaki en önemli rakibi Maltepespor'un Bursa Zaferspor'a 2-0 yenilmesiyle büyük avantaj yakaladı. Aynı şekilde Doğantepe'de ilk yarıyı yenilgiyle tamamlayarak 6 puan gerimize düştü. En yakın takipçimiz puanını 27'ye çıkartan Beylerbeyi oldu.  
Gebze'nin ayak sesleri! 0-1

BAL 11.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor ilk yarının son maçında konuk olduğu Sapanca Gençlikspor’u Batuhan Irmak’ın golüyle 1-0 mağlup etti. Kötü bir zeminde oynanan maçta vasat futboluna rağmen kazanmasını bilen Menekşe'de maçın kahramanı hiç tartışmasız Eskiçarşı oldu.

Gebzespor ilk yarının son maçında konuk olduğu Sapanca Gençlispor’u taraftarı ile vurdu. Bu sezon ne hikmetse tüm deplasman maçlarına taraftar yasağı gelen Eskiçarşı birkez daha yasak dinlemedi. 10 otobüs ile çıkarma yapmaya hazırlanan ancak yasak gereği sadece 200 kadar Gebzespor taraftarının tribünde yer aldığı karşılaşmada Eskiçarşı bir saniye olsun susmadı. Sapanca Atatürk Stadı'nı 'Şampiyon Gebzespor' tezahüratları ile inleten Eskiçarşı elde edilen zaferde baş kahramandı.

BATUHAN VURDU, GOL OLDU

Karasu, Derince ve son olarak Bursa Zaferspor maçlarında attığı kritik gollerle nöbetçi golcü unvanını alan Batuhan Irmak, Sapanca Gençlikspor deplasmanında da fırsatçılığını konuşturdu. Ufuk'un yerine forma şansı bulan Batuhan, Emre Özkurt'un pasıyla buluştuğu topu 77.dakikada ağlara göndererek Gebzespor’a altın değerinde bir 3 puan daha kazandırdı.

MALTEPE VE DOĞANTEPE YENİLDİ

Gebzespor, şampiyonluk yolundaki en önemli rakibi Maltepespor'un Bursa Zaferspor'a 2-0 yenilmesiyle büyük avantaj yakaladı. Aynı şekilde Doğantepe'de ilk yarıyı yenilgiyle tamamlayarak 6 puan gerimize düştü. En yakın takipçimiz puanını 27'ye çıkartan Beylerbeyi oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.