Gebze’nin çevre düşmanları

Gebze 29.09.2020 - 21:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’nin çevre düşmanları

Hafta sonu mesire alanlarında tatilin keyfini çıkaran ancak çevre bilinci oluşmamış vatandaşlar, Gebze Gaziler Dağı’nda çöplerini olduğu yere bırakıp gitti.  Hafta sonu güzel havanın tadını çıkarmak isteyen Gebzeliler, Gebze Gaziler Dağı’na gitti. Duyarsız vatandaşlar ormanlık alanda yaptıkları piknik sonrasında çöplerini olduğu gibi bıraktı. Çevreye verilen zararı gören vatandaşlar bu duyarsızlığı sert sözlerle eleştirdi. Ambalaj atıkları, yemek artıkları ve plastik atıkların doğada geri dönüşümünün çok zor olduğunu dile getiren duyarlı vatandaşlar, yalnızca daha sonra gelecek ziyaretçiler için değil ormanlık alanda yaşayan hayvanlara da saygısızlık yapıldığını belirtti. “BELEDİYECİLİK SADECE KALDIRIM YAPMAK MI?” Gaziler Dağı’nın düşüncesiz insanlar tarafından temiz bırakılmamasına isyan eden vatandaşlar, “Gelen bazı ziyaretçiler çöplerini olduğu gibi bırakıyor.  Parkımız pislikten geçilmiyor. Gece alkol kullanan bazı şahıslar alkol çöplerini de olduğu gibi bırakıyorlar. Bazı kesimlerde ışıklandırma yok. Bazen evimize gitmek için mesire alanının önünden geçmek zorunda kalıyoruz. Etrafın karanlık olması bizi tedirgin ediyor. Buradan Gebze Belediyesi yetkililerine sesleniyoruz; parkın yeterli derecede ışıklandırılmasını istiyoruz” sözleri ile belediye yetkililerini göreve davet etti.  

Hafta sonu mesire alanlarında tatilin keyfini çıkaran ancak çevre bilinci oluşmamış vatandaşlar, Gebze Gaziler Dağı’nda çöplerini olduğu yere bırakıp gitti. 
Hafta sonu güzel havanın tadını çıkarmak isteyen Gebzeliler, Gebze Gaziler Dağı’na gitti. Duyarsız vatandaşlar ormanlık alanda yaptıkları piknik sonrasında çöplerini olduğu gibi bıraktı. Çevreye verilen zararı gören vatandaşlar bu duyarsızlığı sert sözlerle eleştirdi. Ambalaj atıkları, yemek artıkları ve plastik atıkların doğada geri dönüşümünün çok zor olduğunu dile getiren duyarlı vatandaşlar, yalnızca daha sonra gelecek ziyaretçiler için değil ormanlık alanda yaşayan hayvanlara da saygısızlık yapıldığını belirtti.


“BELEDİYECİLİK SADECE KALDIRIM YAPMAK MI?”
Gaziler Dağı’nın düşüncesiz insanlar tarafından temiz bırakılmamasına isyan eden vatandaşlar, “Gelen bazı ziyaretçiler çöplerini olduğu gibi bırakıyor.  Parkımız pislikten geçilmiyor. Gece alkol kullanan bazı şahıslar alkol çöplerini de olduğu gibi bırakıyorlar. Bazı kesimlerde ışıklandırma yok. Bazen evimize gitmek için mesire alanının önünden geçmek zorunda kalıyoruz. Etrafın karanlık olması bizi tedirgin ediyor. Buradan Gebze Belediyesi yetkililerine sesleniyoruz; parkın yeterli derecede ışıklandırılmasını istiyoruz” sözleri ile belediye yetkililerini göreve davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.