GEBZE'NİN DESTEĞİYLE SİLVAN DAHA GÜZEL

Gebze 08.08.2018 - 20:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEBZE'NİN DESTEĞİYLE SİLVAN DAHA GÜZEL

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi, mahallelerde yapımını başladığı park ve kent sahalarını tamamladı. Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Adem Çelik, merkez ve kırsal mahallelerde 31 çocuk oyun grubu, içinde dinlenme alanı, yeşil alanlarında olduğu 4 aile parkı ve Spor Toto teşkilatı ile Gebze Belediyesinin de katkılarıyla içinde basketbol, voleybol ve futbol sahalarının olduğu 3 kent sahasının tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Kaymakam Çelik, "Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçenin her noktasına hizmet götürebilmek için gece gündüz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Silvan hizmetin en güzeline layıktır ve hak ettiği yere gelebilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz." diye konuştu.

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi, mahallelerde yapımını başladığı park ve kent sahalarını tamamladı.

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Adem Çelik, merkez ve kırsal mahallelerde 31 çocuk oyun grubu, içinde dinlenme alanı, yeşil alanlarında olduğu 4 aile parkı ve Spor Toto teşkilatı ile Gebze Belediyesinin de katkılarıyla içinde basketbolvoleybol ve futbol sahalarının olduğu 3 kent sahasının tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi.

Kaymakam Çelik, "Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçenin her noktasına hizmet götürebilmek için gece gündüz çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Silvan hizmetin en güzeline layıktır ve hak ettiği yere gelebilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.