19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’nin Gücüne İnanın

Gebze 29.11.2017 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’nin Gücüne İnanın

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Kasım Ayı Oturumunu gerçekleştirmek üzere bir araya geldi.

Kasım Ayı içinde ki faaliyetler, etkinlikler ve ziyaretleri içeren slayt gösteriminden sonra kürsüye gelen GTO Başkanı Nail Çiler konuşmasında, Gebze’nin tanıtımına ve kadının yaşam içinde etkili yer almasına katkı sunan “Sesim Olur musun?” programına geniş yer verdi. Konuşması esnasında ulusal kanalların GTO Başkanı Nail Çiler’in açıklamalarına ilişkin haber bültenlerinde ve programlardaki kısa gösterimlerinde sunumu yapıldı. Çiler konuşmasında, “5 Milyona yakın insan Gebze Ticaret Odası’nı ve Gebze’yi içeren bu programları takip etti. Zor şartlar altında kurduğumuz Cumhuriyetin en önemli mimarlarından olan kadınlarımıza yönelik böyle bir programın içinde olmak ve bu program vasıtasıyla Gebze’nin tanıtımına katkı sunmak çok önemliydi. Türkiye’nin ekran yüzleri sayesinde izlenme oranlarının çok yüksek olduğu televizyon programları içinde Gebze’nin geniş yer alarak ülke geneline sunulması kadar güzel bir şey olamazdı.” dedi. 2017 BAŞARILI GEÇTİ Mevlid Kandili nedeniyle meclis ve yönetim kurulu üyelerine kutlama da yapan Çiler 2017 yılına ilişkin de kısa bir değerlendirme yaptı. Çiler değerlendirmesinde, “Başarı ve ilklerle dolu bir yılı, Gebze Ticaret Odası tarihine kazandırmanın, siz üyelerimizden aldığımız destek ile Odamızın güç ve etkinliğini sağlamlaştırmanın, hizmette ‘’kaliteyi’’ en ön plana koyan kurum anlayışımızdan ödün vermeyerek, projelerimizle sadece bölgemizde değil, ülkemizde ‘’takip edilir’’ hale gelmenin gururu içerisindeyiz.  Gebze Ticaret Odası, ülkesine, bölgesine ve üyelerine en etkili ve yararlı hizmet anlayışla sürdürdüğü faaliyetlerini 2017 yılında da arttırarak devam ettirmiş, ‘’üretim merkezi’’ olma niteliğinin yanına ‘’araştırma ve geliştirmenin üssü’’  olma vasfını ekleyen bölgemizde, ekonomik ve sosyal yaşamda kalıcı, istikrarlı, sürdürülebilir bir büyüme için ulusal ve uluslararası çevrelerle temaslarına ağırlık vererek, sınırları kalkan dünya ticaretinin kapılarını iş dünyamıza açmaya yönelik gayretlerine yenilerini eklemeyi başarmıştır.      
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Kasım Ayı Oturumunu gerçekleştirmek üzere bir araya geldi.

Kasım Ayı içinde ki faaliyetler, etkinlikler ve ziyaretleri içeren slayt gösteriminden sonra kürsüye gelen GTO Başkanı Nail Çiler konuşmasında, Gebze’nin tanıtımına ve kadının yaşam içinde etkili yer almasına katkı sunan “Sesim Olur musun?” programına geniş yer verdi. Konuşması esnasında ulusal kanalların GTO Başkanı Nail Çiler’in açıklamalarına ilişkin haber bültenlerinde ve programlardaki kısa gösterimlerinde sunumu yapıldı. Çiler konuşmasında, “5 Milyona yakın insan Gebze Ticaret Odası’nı ve Gebze’yi içeren bu programları takip etti. Zor şartlar altında kurduğumuz Cumhuriyetin en önemli mimarlarından olan kadınlarımıza yönelik böyle bir programın içinde olmak ve bu program vasıtasıyla Gebze’nin tanıtımına katkı sunmak çok önemliydi. Türkiye’nin ekran yüzleri sayesinde izlenme oranlarının çok yüksek olduğu televizyon programları içinde Gebze’nin geniş yer alarak ülke geneline sunulması kadar güzel bir şey olamazdı.” dedi.

2017 BAŞARILI GEÇTİ

Mevlid Kandili nedeniyle meclis ve yönetim kurulu üyelerine kutlama da yapan Çiler 2017 yılına ilişkin de kısa bir değerlendirme yaptı. Çiler değerlendirmesinde, “Başarı ve ilklerle dolu bir yılı, Gebze Ticaret Odası tarihine kazandırmanın, siz üyelerimizden aldığımız destek ile Odamızın güç ve etkinliğini sağlamlaştırmanın, hizmette ‘’kaliteyi’’ en ön plana koyan kurum anlayışımızdan ödün vermeyerek, projelerimizle sadece bölgemizde değil, ülkemizde ‘’takip edilir’’ hale gelmenin gururu içerisindeyiz.  Gebze Ticaret Odası, ülkesine, bölgesine ve üyelerine en etkili ve yararlı hizmet anlayışla sürdürdüğü faaliyetlerini 2017 yılında da arttırarak devam ettirmiş, ‘’üretim merkezi’’ olma niteliğinin yanına ‘’araştırma ve geliştirmenin üssü’’  olma vasfını ekleyen bölgemizde, ekonomik ve sosyal yaşamda kalıcı, istikrarlı, sürdürülebilir bir büyüme için ulusal ve uluslararası çevrelerle temaslarına ağırlık vererek, sınırları kalkan dünya ticaretinin kapılarını iş dünyamıza açmaya yönelik gayretlerine yenilerini eklemeyi başarmıştır.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.