Gebze'nin Gururu Öldü

Gebze 09.05.2017 - 21:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'nin Gururu Öldü

Vefat eden eski milli güreşçi Polat Aydın'ın (65) cenazesi Gebze'de defnedildi.

ebze  Osman Yılmaz Mahallesi  Mehmet Akif Ersoy Camisindeki törene  Aydın'ın ailesinin yanı sıra 87 yaşındaki hocası Mehmet Necdet Uçar, sporcu ve idareci olarak hizmet ettiği  Haydarpaşa Demirspor kulübünün sporcuları ile yöneticileri ve arkadaşları katıldı. Aydın'ın cenazesi ikindi vakti kılınan namazın ardından  Pelitli köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi. Kariyerinde dünya beşinciliği,  Avrupa ikinciliği, Balkan üçüncülüğü ve çok sayıda  Türkiye şampiyonlukları ile çeşitli uluslararası turnuvalarda madalyaları bulunan  Aydın'ın, yaklaşık 5 yıldır kanser tedavisi ve buna bağlı kemoterapi gördüğü, dün gece fenalaşması üzerine yakınları tarafından götürüldüğü  Fatih Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Vefat eden eski milli güreşçi Polat Aydın'ın (65) cenazesi Gebze'de defnedildi.

ebze  Osman Yılmaz Mahallesi  Mehmet Akif Ersoy Camisindeki törene  Aydın'ın ailesinin yanı sıra 87 yaşındaki hocası Mehmet Necdet Uçar, sporcu ve idareci olarak hizmet ettiği  Haydarpaşa Demirspor kulübünün sporcuları ile yöneticileri ve arkadaşları katıldı.

Aydın'ın cenazesi ikindi vakti kılınan namazın ardından  Pelitli köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Kariyerinde dünya beşinciliği,  Avrupa ikinciliği, Balkan üçüncülüğü ve çok sayıda  Türkiye şampiyonlukları ile çeşitli uluslararası turnuvalarda madalyaları bulunan  Aydın'ın, yaklaşık 5 yıldır kanser tedavisi ve buna bağlı kemoterapi gördüğü, dün gece fenalaşması üzerine yakınları tarafından götürüldüğü  Fatih Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.