Gebze’nin ilk kitap cafesi açıldı!

Gebze 05.09.2017 - 08:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’nin ilk kitap cafesi açıldı!

Gebze’nin ilk kitap cafesi olan ‘Huni Kitap Cafe’  açıldı. Gebze’de bir ilk olan kitap cafe Gebze Hacı Halil Mahallesi, Yıldız Caddesi, Numara: 31’de açıldı. ‘Huni Kitap Cafe’nin işletme sahibi Fatma Aydoğan cafe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cafe’de yer alan kitapları dayanışma ile topladığını söyleyen cafe sahibi Aydoğan, asla kitap satışı olmayacağını belirtti. Aydoğan, “Açılan kitap cafe Gebze’de bir ilk. Birçok ilde bulunmasına rağmen Gebze gibi büyük bir yerde böyle bir işletmenin bulunmaması olmazdı. Bende bunun için ailemle birlikte kolları sıvadım.” dedi. KİTAP SATIŞI YOK Aydoğan, ‘Huni Kitap Cafe’ için kitapları dayanışma yardımı ile topluyorum. Cafede asla kitap satışı olmayacak ama takas olabilir. Okuyucular beğendiği bir kitabı, yerine başka bir kitap bırakarak beğendiği kitabı alabilir. Kitapların yanı sıra edebiyat dergileri ve aylık söyleşiler de yer alacak. Gebze Hacı Halil Mahallesi, Yıldız Caddesi, Numara: 31’de ‘Huni Kitap Cafe’yi açılan cafemize herkesi bekliyoruz. Kitap konusunda bize yardımcı olmak isteyenler cafe adresine kitapları getirebilirler” dedi.  

Gebze’nin ilk kitap cafesi olan ‘Huni Kitap Cafe’  açıldı. Gebze’de bir ilk olan kitap cafe Gebze Hacı Halil Mahallesi, Yıldız Caddesi, Numara: 31’de açıldı. ‘Huni Kitap Cafe’nin işletme sahibi Fatma Aydoğan cafe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cafe’de yer alan kitapları dayanışma ile topladığını söyleyen cafe sahibi Aydoğan, asla kitap satışı olmayacağını belirtti. Aydoğan, “Açılan kitap cafe Gebze’de bir ilk. Birçok ilde bulunmasına rağmen Gebze gibi büyük bir yerde böyle bir işletmenin bulunmaması olmazdı. Bende bunun için ailemle birlikte kolları sıvadım.” dedi.

KİTAP SATIŞI YOK

Aydoğan, ‘Huni Kitap Cafe’ için kitapları dayanışma yardımı ile topluyorum. Cafede asla kitap satışı olmayacak ama takas olabilir. Okuyucular beğendiği bir kitabı, yerine başka bir kitap bırakarak beğendiği kitabı alabilir. Kitapların yanı sıra edebiyat dergileri ve aylık söyleşiler de yer alacak. Gebze Hacı Halil Mahallesi, Yıldız Caddesi, Numara: 31’de ‘Huni Kitap Cafe’yi açılan cafemize herkesi bekliyoruz. Kitap konusunda bize yardımcı olmak isteyenler cafe adresine kitapları getirebilirler” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.