‘’Gebze’nin sesi olacağız’’

Gebze 02.04.2016 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Gebze’nin sesi olacağız’’

Gebze Genç Sanayici ve İş adamları Derneği, bugün Gebze Değirmen Cafe’de basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşma yapan GENCSİAD Başkanı Lokman Kılıç, tabelacı dernek anlayışından uzak, Gebze’ye fayda sağlayacak projelerle ses getireceklerinin mesajını verdi.

GENCSİAD Başkanı Lokman Kılıç yaptığı açıklamalarda, GENCSİAD’ın sıradan bir dernek olmayacağını vurgulayarak Gebze’ye önemli katkılar yamak istediklerini söyledi. Kılıç, ‘’Gebze’nin güçlü,dinamik, donanımlı ve genç bir STK’ya ihtiyacı olduğunu düşünerek, kaliteli kadromuzla Gebze’nin bu açığını kapatmak istiyoruz. Gebze’nin bizim gibi güçlü bir STK’ya ihtiyacı vardı, biz de bunu için buradayız’’dedi. ‘’GEBZE’YE YAKIŞAN BİR DERNEK MERKEZİMİZ OLACAK’’ Yeni dernek binasıyla ilgili müjde veren Başkan Kılıç, ‘’Hem bölgemizi, hem bünyemizde barındırdığımız üyelerimize faydalı olmak için projeler üreterek Gebze’nin sesi olmayı amaçlıyoruz. 2-3 hafta içierisinde dernek merkezimiz hizmete girecek. Görkemli ve dikkat çekici bir merkezimiz olacak. Gebze’ye ve GENCSİAD’a yakışan bir merkez olsun istedik. Bu yüzden hiçbir masraftan ve fedakarlıktan kaçınmadık’’dedi. ''HEDEFİMİZ 1000 ÜYE'' Kılıç, ''Yönetimimizde Gebze’ye gönül veren insanlar var. Her biri proje üreterek Gebze’nin sesi olmayı hedefliyor. Göreve geleli çok kısa bir süre olmasına rağmen çok önemli adımlar attık. Mevcut üye listemizde aktif olmayanları eleyerek, Gebze’ye hizmet verebilecek yaklaşık 100’e yakın yeni üye yaptık. Toplamda üye sayımız 200’e ulaştı. Bu yıl sonuna kadar bu sayıyı 1000’e çıkarmayı hedefliyoruz''dedi.  
Gebze Genç Sanayici ve İş adamları Derneği, bugün Gebze Değirmen Cafe’de basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşma yapan GENCSİAD Başkanı Lokman Kılıç, tabelacı dernek anlayışından uzak, Gebze’ye fayda sağlayacak projelerle ses getireceklerinin mesajını verdi.

GENCSİAD Başkanı Lokman Kılıç yaptığı açıklamalarda, GENCSİAD’ın sıradan bir dernek olmayacağını vurgulayarak Gebze’ye önemli katkılar yamak istediklerini söyledi. Kılıç, ‘’Gebze’nin güçlü,dinamik, donanımlı ve genç bir STK’ya ihtiyacı olduğunu düşünerek, kaliteli kadromuzla Gebze’nin bu açığını kapatmak istiyoruz. Gebze’nin bizim gibi güçlü bir STK’ya ihtiyacı vardı, biz de bunu için buradayız’’dedi.

‘’GEBZE’YE YAKIŞAN BİR DERNEK MERKEZİMİZ OLACAK’’

Yeni dernek binasıyla ilgili müjde veren Başkan Kılıç, ‘’Hem bölgemizi, hem bünyemizde barındırdığımız üyelerimize faydalı olmak için projeler üreterek Gebze’nin sesi olmayı amaçlıyoruz. 2-3 hafta içierisinde dernek merkezimiz hizmete girecek. Görkemli ve dikkat çekici bir merkezimiz olacak. Gebze’ye ve GENCSİAD’a yakışan bir merkez olsun istedik. Bu yüzden hiçbir masraftan ve fedakarlıktan kaçınmadık’’dedi.

''HEDEFİMİZ 1000 ÜYE''

Kılıç, ''Yönetimimizde Gebze’ye gönül veren insanlar var. Her biri proje üreterek Gebze’nin sesi olmayı hedefliyor. Göreve geleli çok kısa bir süre olmasına rağmen çok önemli adımlar attık. Mevcut üye listemizde aktif olmayanları eleyerek, Gebze’ye hizmet verebilecek yaklaşık 100’e yakın yeni üye yaptık. Toplamda üye sayımız 200’e ulaştı. Bu yıl sonuna kadar bu sayıyı 1000’e çıkarmayı hedefliyoruz''dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.