Gebze’nin yeni Zabıta Müdürü Umur!

Gebze 01.10.2019 - 08:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’nin yeni Zabıta Müdürü Umur!

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Fikret Pamuk’un geçtiğimiz günlerde asıl mesleği olan öğretmenlikte görevi çıkmış bu sebeple de istifa etmişti. Pamuk’un istifasının ardından yerine eski Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Umur atandı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından Zabıta Müdürlüğü'ne vekâleten atanan Fikret Pamuk geçtiğimiz günlerde asıl mesleği olan öğretmenliğe geri dönmek için bu görevinden istifa etmişti. Pamuk'tan boşalan Zabıta Müdürlüğüne, başarılı çalışmalarıyla göz dolduran ve sevilen Gebze Belediyesi eski Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Umur, atandı. Cuma günü kendisine görev tevdi edilen Mehmet Umur dün makamına geçerek görevine başladı.

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Fikret Pamuk’un geçtiğimiz günlerde asıl mesleği olan öğretmenlikte görevi çıkmış bu sebeple de istifa etmişti. Pamuk’un istifasının ardından yerine eski Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Umur atandı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından Zabıta Müdürlüğü'ne vekâleten atanan Fikret Pamuk geçtiğimiz günlerde asıl mesleği olan öğretmenliğe geri dönmek için bu görevinden istifa etmişti. Pamuk'tan boşalan Zabıta Müdürlüğüne, başarılı çalışmalarıyla göz dolduran ve sevilen Gebze Belediyesi eski Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Umur, atandı. Cuma günü kendisine görev tevdi edilen Mehmet Umur dün makamına geçerek görevine başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.