Gebze Osman Hamdi Bey Kasım ayında boş kalmayacak!

Gebze 10.11.2016 - 11:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Osman Hamdi Bey Kasım ayında boş kalmayacak!

Büyükşehir Belediyesi kasım ayında özel günlerde, birçok etkinlik ve anma programı düzenleyecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından kasım ayında dopdolu bir etkinlik takvimi oluşturuldu. Kasım ayı; konserlerin, özel programların hazırlandığı sürprizlerle dolu bir ay olacak. Kültür ve sanatla dolu dolu yaşanacak kasım ayında 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğretmenlere özel bir program hazırlandı. Çocuklar içinse 20 Kasım Çocuk Hakları Günü nedeniyle çocuklara özel bir gece tertip edildi. SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILACAK Kasım ayında kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün 78. yılında sevdiği şarkılarla anılacak. Atatürk’ün sevdiği şarkılar, birbirinden özel nağmelerle; Nuray Polat, Tuğçe Erenci ve Neşe Sarısözen tarafından seslendirilecek. 12 Kasım Cumartesi günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek bu özel anma programında Ata’nın severek dinlediği eserler seslendirilecek. ÇOCUKLARA ÖZEL KONSER Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde konser verecek. Çocuk Korosu, çocuk ağırlıklı konuklara güzel bir konserle hazırladıkları eserleri seslendirecek. Nuray Polat şefliğindeki Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, 20 Kasım Pazar günü saat 20.00’de SDKM’de sahne alacak. SAHNE ÖĞRETMENLERİN Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, öğretmenler için çok özel bir etkinlik düzenlenecek. Milli birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, demokrasi ve yurt bilinci içerikli şiir ve şarkıları seslendirecek öğretmenler, meslektaşlarına yeteneklerini sergileyecek. Programa konuk sanatçı olarak Mümin Sarıkaya da sevilen şarkıları ile katılacak. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmen Yardımcısı Fatih Sevdi’nin şiirleri ve düzenlemesi ile koreografisini Ferdi Yıldız’ın yaptığı Öğretmenler Günü Özel Programı, 24 Kasım Perşembe günü SDKM ve 25 Kasım Cuma günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek iki etkinlikle kutlanacak. AZERİ VE KERKÜK TÜRKÜLERİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 26 Kasım Cumartesi Günü yapılacak konserde, Azeri ve Kerkük türkülerini seslendirecek. Bir türkü ziyafetinin verileceği gece, tadına doyulmaz bir konser olacak. Şef Nuray Polat şefliğindeki Türk Halk Müziği Korosu’nun ücretsiz konseri Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi kasım ayında özel günlerde, birçok etkinlik ve anma programı düzenleyecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından kasım ayında dopdolu bir etkinlik takvimi oluşturuldu. Kasım ayı; konserlerin, özel programların hazırlandığı sürprizlerle dolu bir ay olacak. Kültür ve sanatla dolu dolu yaşanacak kasım ayında 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğretmenlere özel bir program hazırlandı. Çocuklar içinse 20 Kasım Çocuk Hakları Günü nedeniyle çocuklara özel bir gece tertip edildi.

SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILACAK

Kasım ayında kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün 78. yılında sevdiği şarkılarla anılacak. Atatürk’ün sevdiği şarkılar, birbirinden özel nağmelerle; Nuray Polat, Tuğçe Erenci ve Neşe Sarısözen tarafından seslendirilecek. 12 Kasım Cumartesi günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek bu özel anma programında Ata’nın severek dinlediği eserler seslendirilecek.

ÇOCUKLARA ÖZEL KONSER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde konser verecek. Çocuk Korosu, çocuk ağırlıklı konuklara güzel bir konserle hazırladıkları eserleri seslendirecek. Nuray Polat şefliğindeki Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, 20 Kasım Pazar günü saat 20.00’de SDKM’de sahne alacak.

SAHNE ÖĞRETMENLERİN

Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, öğretmenler için çok özel bir etkinlik düzenlenecek. Milli birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, demokrasi ve yurt bilinci içerikli şiir ve şarkıları seslendirecek öğretmenler, meslektaşlarına yeteneklerini sergileyecek. Programa konuk sanatçı olarak Mümin Sarıkaya da sevilen şarkıları ile katılacak. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmen Yardımcısı Fatih Sevdi’nin şiirleri ve düzenlemesi ile koreografisini Ferdi Yıldız’ın yaptığı Öğretmenler Günü Özel Programı, 24 Kasım Perşembe günü SDKM ve 25 Kasım Cuma günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek iki etkinlikle kutlanacak.

AZERİ VE KERKÜK TÜRKÜLERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 26 Kasım Cumartesi Günü yapılacak konserde, Azeri ve Kerkük türkülerini seslendirecek. Bir türkü ziyafetinin verileceği gece, tadına doyulmaz bir konser olacak. Şef Nuray Polat şefliğindeki Türk Halk Müziği Korosu’nun ücretsiz konseri Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.