Gebze Osman Hamdi’den tiyatro müjdesi

Kültür-Sanat 16.10.2020 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Osman Hamdi’den tiyatro müjdesi

Gebze Osman Hamdi’den Gebzelilere müjde! Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi, yasakların kalkmasının ardından 16 Ekim günü Bir ayrılık Akşamı adlı ilk tiyatro gösterimi duyurdu. Kültür ve Turizm Bakanlığı, 15 Ekim tarihinde yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını sebebiyle tiyatroların kapatılması ve açık hava etkinliklerinin yasaklanması kararını iptal etmişti. Açık ve kapalı mekânlarda sahnelenecek tüm tiyatro, opera ve bale gösterilerinin yasak kapsamının dışına alınmasının ardından Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi sosyal medya hesabından yasaklar sonrası ilk gösterimini duyurdu. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi sosyal medya hesabından paylaştığı, “Mesafe Hijyen ve HES kodu uygulaması ile Bir ayrılık Akşamı adlı yetişkin oyunu 16 Ekim Cuma günü saat 19.30 da yapılacak. 8 yaşından küçük çocukların oyuna getirilmemesi önemle rica olunur” mesajıyla tiyatro müjdesini Gebzelilere verdi. Vatandaşlardan tiyatroya gelirken HES kodlarını hazırlamaları istendi.

Gebze Osman Hamdi’den Gebzelilere müjde!

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi, yasakların kalkmasının ardından 16 Ekim günü Bir ayrılık Akşamı adlı ilk tiyatro gösterimi duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 15 Ekim tarihinde yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını sebebiyle tiyatroların kapatılması ve açık hava etkinliklerinin yasaklanması kararını iptal etmişti. Açık ve kapalı mekânlarda sahnelenecek tüm tiyatro, opera ve bale gösterilerinin yasak kapsamının dışına alınmasının ardından Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi sosyal medya hesabından yasaklar sonrası ilk gösterimini duyurdu. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi sosyal medya hesabından paylaştığı, “Mesafe Hijyen ve HES kodu uygulaması ile Bir ayrılık Akşamı adlı yetişkin oyunu 16 Ekim Cuma günü saat 19.30 da yapılacak. 8 yaşından küçük çocukların oyuna getirilmemesi önemle rica olunur” mesajıyla tiyatro müjdesini Gebzelilere verdi. Vatandaşlardan tiyatroya gelirken HES kodlarını hazırlamaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.