GEBZE POLİSİNDEN BİNLECE LİRALIK CEZA

Gebze 28.09.2018 - 17:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEBZE POLİSİNDEN BİNLECE LİRALIK CEZA

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçede yapılan trafik denetimlerinde 39 araca 14 bin 78 TL para cezası kesilirken, 4 araç da trafikten men edildi.

Edinilen bilgilere göre Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus Timleri ve Motosikletli Trafik ekiplerince ilçenin farklı noktalarında, trafik denetim uygulamaları gerçekleştirdi. Uygulamalar kapsamında ekipler abartı egzoz, trafik ve sürücü denetimleri ile yolcu taşımacılığı yapan araçlarda incelemelerde bulundu. Denetimlerde abartı egzoz taktığı ve çevreye rahatsızlık verdiğini tespit ettiği araçlara toplam 2 bin 980 TL para cezası kesti. 2 araç ise trafikten men edildi. Yine ekipler tarafından Feniş kavşağında yapılan yolcu taşımacılığı uygulamasında 23 araç sorgulandı. 9 araca toplam 6 bin 253 TL para cezası uygulandı. İstanbul Caddesi üzerinde yapılan trafik denetiminde ise sürücüler incelendi. Ehliyet kemeri takamamak, sürüş sırasında cep telefonu kullanmak, kırmızı ışık ihlali yapmak ve ehliyetsiz araç kullanmak gibi suçlardan denetimi yapılan 34 sürücünün 26’sına 4 bin 845 TL para cezası verildi. 2 adet araç trafikten men edildi. Ekiplerce ilçenin huzur ortamının devamının sağlanması için gün boyunca yapılan denetimlerde toplam 39 araca, 14 bin 78 TL para cezası kesilirken 4 araç ise trafikten men edildi.  
Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçede yapılan trafik denetimlerinde 39 araca 14 bin 78 TL para cezası kesilirken, 4 araç da trafikten men edildi.

Edinilen bilgilere göre Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus Timleri ve Motosikletli Trafik ekiplerince ilçenin farklı noktalarında, trafik denetim uygulamaları gerçekleştirdi. Uygulamalar kapsamında ekipler abartı egzoz, trafik ve sürücü denetimleri ile yolcu taşımacılığı yapan araçlarda incelemelerde bulundu. Denetimlerde abartı egzoz taktığı ve çevreye rahatsızlık verdiğini tespit ettiği araçlara toplam 2 bin 980 TL para cezası kesti. 2 araç ise trafikten men edildi. Yine ekipler tarafından Feniş kavşağında yapılan yolcu taşımacılığı uygulamasında 23 araç sorgulandı. 9 araca toplam 6 bin 253 TL para cezası uygulandı.

İstanbul Caddesi üzerinde yapılan trafik denetiminde ise sürücüler incelendi. Ehliyet kemeri takamamak, sürüş sırasında cep telefonu kullanmak, kırmızı ışık ihlali yapmak ve ehliyetsiz araç kullanmak gibi suçlardan denetimi yapılan 34 sürücünün 26’sına 4 bin 845 TL para cezası verildi. 2 adet araç trafikten men edildi. Ekiplerce ilçenin huzur ortamının devamının sağlanması için gün boyunca yapılan denetimlerde toplam 39 araca, 14 bin 78 TL para cezası kesilirken 4 araç ise trafikten men edildi.

aw503260_02.jpgaw503260_03.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.