GEBZE “REKOR” BEKLİYOR!

Gebze 09.03.2017 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE “REKOR” BEKLİYOR!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, 12 Mart’da yapılacak 8.Açılış Bayramı için açıklamalarda bulundu. Sahada 24 saat çalıştıklarını ifade eden Soba, herkesi davet ettiklerini ifade ederek, seferberlik ilan ettiklerini açıkladı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, basın toplantısı düzenledi. İlçe Başkanı Soba, Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak Açılış Töreni ve Miting için değerlendirmeler yapan Soba, Rekor düzeyde katılım beklediklerini söyledi.  “16 Nisan’da Referanduma gidiyoruz.” Diye sözlerine başlayan Soba, “Bütün hazırlıklarımızı tamamlayıp, 1 Mart itibariyle sahaya indik. Teşkilatlarımız 24 saat saha çalışması yapıyor. Daha önce 17 Mart olarak planlanan Cumhurbaşkanımızın katılımıyla 8. Açılış bayramı, miting havasında 12 Mart’ta yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımızı halkımızla kucaklaştırmak için organizasyon hazırlığımız sürüyor. Pazar günü saat 16.00’ya alınan program için İl Başkanlığımız olağanüstü toplantı yaparak Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için adeta seferberlik ilan ettik. Bu anlamda davet noktasında bütün çalışmalarımızı yapıyoruz. Açılış bayramı altında ki töreni şölene çevirmek için çalışıyoruz.”dedi. EN AZ 100 BİN KİŞİ Vatandaşların miting için büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Soba, “Halkımızın çok büyük teveccühü var. Gebze, AK Parti kurulduğundan beri Cumhurbaşkanımıza oy oranı olarak çok büyük destek verdi, her zaman yanında oldu. Bu büyük organizasyonlar AK Parti’nin mitinglerinde, Cumhurbaşkanımızın programlarında mitinge dönüştürmek için seferber olduk. Gebze’de çalınmadık kapı, davet edilmedik insan bırakmayacağız. En ufak aksama dahi olmadan tüm arkadaşlarımız hazırlanacak argümanlardan çok kısa sürede davetler gerçekleştiriyor. En az 13 Bin kişi Gebze’den otobüslerle vatandaşlarımızı götürmeyi planlıyoruz. Gebze’den gitmek isteyenler vatandaşlarımızı her türlü ulaşımı sağlayacağız. Bunun için 24 saat gece gündüz çalışacağız. Miting alanında en az 100 bin kişi olacağından hiç bir şüphemiz yok.”diye konuştu. MHP KONGRESİ’NE KATILACAK MHP ile yapılacak ortak program sorusuna yanıt veren Soba, “Resmi olarak ortak çalışmamız olmadı. Bundan sonra nasıl olacağını mitingden sonra kararlaştıracağız. MHP’nin hafta sonu kongresi var, onu bekliyoruz. Daha sonra istişare yaparız tekrar. Biz AK Parti olarak sürekli sahadayız.”derken, hafta sonu Yapılacak MHP kongresi için de “MHP kongresine de davet edildik, bizlerde katılacağız.”dedi. evet diyenlerin linç edilmesine de karşı çıkan Soba, “Her türlü iftira çamur atılıyor bize ama her hakarete maruz kalan biziz. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını görmeye gidiyor. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanlar, çok çirkin ifadeler kullanıyor. 10 STK ziyareti yapacağız, davetiye vereceğiz. Hoşgörüsüzlüğü anlamakta zorlanıyoruz.”dedi.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, 12 Mart’da yapılacak 8.Açılış Bayramı için açıklamalarda bulundu. Sahada 24 saat çalıştıklarını ifade eden Soba, herkesi davet ettiklerini ifade ederek, seferberlik ilan ettiklerini açıkladı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, basın toplantısı düzenledi. İlçe Başkanı Soba, Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak Açılış Töreni ve Miting için değerlendirmeler yapan Soba, Rekor düzeyde katılım beklediklerini söyledi.  “16 Nisan’da Referanduma gidiyoruz.” Diye sözlerine başlayan Soba, “Bütün hazırlıklarımızı tamamlayıp, 1 Mart itibariyle sahaya indik. Teşkilatlarımız 24 saat saha çalışması yapıyor. Daha önce 17 Mart olarak planlanan Cumhurbaşkanımızın katılımıyla 8. Açılış bayramı, miting havasında 12 Mart’ta yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımızı halkımızla kucaklaştırmak için organizasyon hazırlığımız sürüyor. Pazar günü saat 16.00’ya alınan program için İl Başkanlığımız olağanüstü toplantı yaparak Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için adeta seferberlik ilan ettik. Bu anlamda davet noktasında bütün çalışmalarımızı yapıyoruz. Açılış bayramı altında ki töreni şölene çevirmek için çalışıyoruz.”dedi.

EN AZ 100 BİN KİŞİ

Vatandaşların miting için büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Soba, “Halkımızın çok büyük teveccühü var. Gebze, AK Parti kurulduğundan beri Cumhurbaşkanımıza oy oranı olarak çok büyük destek verdi, her zaman yanında oldu. Bu büyük organizasyonlar AK Parti’nin mitinglerinde, Cumhurbaşkanımızın programlarında mitinge dönüştürmek için seferber olduk. Gebze’de çalınmadık kapı, davet edilmedik insan bırakmayacağız. En ufak aksama dahi olmadan tüm arkadaşlarımız hazırlanacak argümanlardan çok kısa sürede davetler gerçekleştiriyor. En az 13 Bin kişi Gebze’den otobüslerle vatandaşlarımızı götürmeyi planlıyoruz. Gebze’den gitmek isteyenler vatandaşlarımızı her türlü ulaşımı sağlayacağız. Bunun için 24 saat gece gündüz çalışacağız. Miting alanında en az 100 bin kişi olacağından hiç bir şüphemiz yok.”diye konuştu.

MHP KONGRESİ’NE KATILACAK

MHP ile yapılacak ortak program sorusuna yanıt veren Soba, “Resmi olarak ortak çalışmamız olmadı. Bundan sonra nasıl olacağını mitingden sonra kararlaştıracağız. MHP’nin hafta sonu kongresi var, onu bekliyoruz. Daha sonra istişare yaparız tekrar. Biz AK Parti olarak sürekli sahadayız.”derken, hafta sonu Yapılacak MHP kongresi için de “MHP kongresine de davet edildik, bizlerde katılacağız.”dedi. evet diyenlerin linç edilmesine de karşı çıkan Soba, “Her türlü iftira çamur atılıyor bize ama her hakarete maruz kalan biziz. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını görmeye gidiyor. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanlar, çok çirkin ifadeler kullanıyor. 10 STK ziyareti yapacağız, davetiye vereceğiz. Hoşgörüsüzlüğü anlamakta zorlanıyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.