19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Samsunlular Derneği’nden Engelsiz Gösteri!

Gebze 11.12.2017 - 17:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Samsunlular Derneği’nden Engelsiz Gösteri!

Gebze Samsunlular Derneği ve Yeni Dünya Rehabilitasyon Merkezi’nin işbirliği ile ‘Hayat Farklılıklarıyla Güzel’ programı yapıldı.

Gebze Kültür Merkezi’nde önceki gün gerçekleşen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit, Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şakir Töngel ve yönetimi, Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeliha Şevval Abukan ve yönetimi, dernek üyeleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. ENGELSİZ ÇOCUKLAR Programda açılış konuşmasını Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şakir Töngel yaptı. Başkan Töngel, “Bugün burada ‘Hayat Farklılıklarıyla Güzel’ programı kapsamında bir araya geldik. Engelsiz kardeşlerimizle güzel bir program hazırladık. Yeni Dünya Rehabilitasyon Merkezi’yle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu programa hepiniz hoş geldiniz. İyi seyirler diliyorum.” dedi. Başkan Töngel’in ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuştu. Kaymakam Güler, “Engelsiz çocuklarımızın gösterini izlemeye geldik. Çocuklarımızın hiçbir engeli yok. Bu güzel programa beni davet ettiğiniz için teşekkür ederim. ” dedi. MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON Program kapsamında engelli çocuklar gösteri yaptı. Büyük beğeni toplayan gösterinin kapanış konuşmasını Gebze Samsunlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeliha Şevval Abukan yaptı. Başkan Abukan, “Birlikten kuvvet doğar’ sözünün gerçekliğini bu akşam Gebze Samsunlular Derneği ve Yeni Dünya Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak bir kez daha gösterdik. Muhteşem bir organizasyona imza attık. Bizim gözümüzde hiçbir engeli olmayan harika çocuklarımızla gecemizi gerçekleştirmiş olmaktan son derece mutlu ve gururluyuz. Bize etkinliğimizde desteklerini esirgemeyen Gülay Salman ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. TEŞEKKÜR EDERİZ Bizi kırmayıp davetimiz geri çevirmeyen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’a, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak’a, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit’e teşekkür ediyoruz. Birlikte yapacağımız nice güzel programlarda hepinizi yine aramızda görmek isteriz.” dedi. Program çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.           
Gebze Samsunlular Derneği ve Yeni Dünya Rehabilitasyon Merkezi’nin işbirliği ile ‘Hayat Farklılıklarıyla Güzel’ programı yapıldı.

Gebze Kültür Merkezi’nde önceki gün gerçekleşen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit, Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şakir Töngel ve yönetimi, Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeliha Şevval Abukan ve yönetimi, dernek üyeleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ENGELSİZ ÇOCUKLAR

Programda açılış konuşmasını Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şakir Töngel yaptı. Başkan Töngel, “Bugün burada ‘Hayat Farklılıklarıyla Güzel’ programı kapsamında bir araya geldik. Engelsiz kardeşlerimizle güzel bir program hazırladık. Yeni Dünya Rehabilitasyon Merkezi’yle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu programa hepiniz hoş geldiniz. İyi seyirler diliyorum.” dedi. Başkan Töngel’in ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuştu. Kaymakam Güler, “Engelsiz çocuklarımızın gösterini izlemeye geldik. Çocuklarımızın hiçbir engeli yok. Bu güzel programa beni davet ettiğiniz için teşekkür ederim. ” dedi.

MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON

Program kapsamında engelli çocuklar gösteri yaptı. Büyük beğeni toplayan gösterinin kapanış konuşmasını Gebze Samsunlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeliha Şevval Abukan yaptı. Başkan Abukan, “Birlikten kuvvet doğar’ sözünün gerçekliğini bu akşam Gebze Samsunlular Derneği ve Yeni Dünya Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak bir kez daha gösterdik. Muhteşem bir organizasyona imza attık. Bizim gözümüzde hiçbir engeli olmayan harika çocuklarımızla gecemizi gerçekleştirmiş olmaktan son derece mutlu ve gururluyuz. Bize etkinliğimizde desteklerini esirgemeyen Gülay Salman ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Bizi kırmayıp davetimiz geri çevirmeyen Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan’a, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak’a, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit’e teşekkür ediyoruz. Birlikte yapacağımız nice güzel programlarda hepinizi yine aramızda görmek isteriz.” dedi. Program çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.