“Gebze sanki bir Afganistan”

Siyaset 26.10.2020 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Gebze sanki bir Afganistan”

Hafta sonu Gebze’ye gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştiren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Gebze’nin birkaç mahallesine gittim. Sanki bir Afganistan, büyük bir yoksulluk var” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, vatandaşların dertlerini dinlemek için Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP’li Tekin, “Gebze’nin birkaç mahallesine gittim. Sanki bir Afganistan, büyük bir yoksulluk var. Sağlık Bakanlığı’nın pandemi açıklamasında olduğu gibi, yoksulluk konusunda da Türkiye kırmızı alarm veriyor. Bütçe görüşmesi de varken CHP’nin hazırlamış olduğu aile sigortasını alıp TBMM Genel Kurulu’na getirip karar verelim. Bunu yaparsak, evine ekmek götüremeyen elektrik, su parasını ödemeyen insanların temel ihtiyaçları karşılanmış olacak. Yoksulluğun derdine derman olabilecek bir projeyi siz getirin, biz sizi destekleyelim. Bunu bugün yapamazsak yarın her şey için çok geç olabilir” diye konuştu.  

Hafta sonu Gebze’ye gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştiren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Gebze’nin birkaç mahallesine gittim. Sanki bir Afganistan, büyük bir yoksulluk var” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, vatandaşların dertlerini dinlemek için Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP’li Tekin, “Gebze’nin birkaç mahallesine gittim. Sanki bir Afganistan, büyük bir yoksulluk var. Sağlık Bakanlığı’nın pandemi açıklamasında olduğu gibi, yoksulluk konusunda da Türkiye kırmızı alarm veriyor. Bütçe görüşmesi de varken CHP’nin hazırlamış olduğu aile sigortasını alıp TBMM Genel Kurulu’na getirip karar verelim. Bunu yaparsak, evine ekmek götüremeyen elektrik, su parasını ödemeyen insanların temel ihtiyaçları karşılanmış olacak. Yoksulluğun derdine derman olabilecek bir projeyi siz getirin, biz sizi destekleyelim. Bunu bugün yapamazsak yarın her şey için çok geç olabilir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.