19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze savunma Sanayi’nde olmalı

Gebze 13.05.2019 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze savunma Sanayi’nde olmalı

Gebze’nin önemli sanayi kuruluşlarından İMES OSB’nin ev sahipliğinde önemli bir çalışma gerçekleştirildi. Gebze’nin yakından tanıdığı isimlerden, Gebze teknik Üniversitesi Eski Rektörü, Türk Savunma sanayinin göz bebeği kuruluşu Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof.Dr. Haluk Görgün’ün katılımıyla, Gebze’de “Savunma Sanayi alanında farkındalık” konulu önemli bir toplantı gerçekleştirildi. İMES OSB’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı, Bilişim Vadisi Şehit Eren Bülbül Konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Prof.Dr. Haluk Görgün’ün yanı sıra, Gebze kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve çok sayıda sanayici işadamı katıldı. GEBZELİ SANAYİCİLERDEN DESTEK İSTEDİ Savunma Sanayi için Gebzeli sanayicilere seslenen Prof.Dr.Görgün, “Gebze’de bir çok projede yer aldık. Bu zamana kadar akademik yönümüzle buradaydık, şimdi masanın farklı tarafında yer alarak buradayız. Gebze’nin benim için çok özel yeri var. Özel sektörle normalin dışında, rol model olacak çalışmalar yürüttük. Ticaret ve sanayi deyince akla Kocaeli gelir ve Kocaeli deyince de Gebze gelir. Her yerde Gebze’nin gücünün, potansiyelini hep anlattık. Aselsan’da Savunma sanayinde ki çalışmalar bundan böyle de devam edecektir. Buradaki yeteneklerin Aselsan’a katkıları büyük önem taşıyor. Gebze savunma sanayine de uyum sağlayacaktır. 6 bin kişilik dev bir orduyla çalışıyoruz. Gebze sanayinin bir çok öncü projesi, dünyaya buradan yayılacaktır.”diye konuştu.

Gebze’nin önemli sanayi kuruluşlarından İMES OSB’nin ev sahipliğinde önemli bir çalışma gerçekleştirildi. Gebze’nin yakından tanıdığı isimlerden, Gebze teknik Üniversitesi Eski Rektörü, Türk Savunma sanayinin göz bebeği kuruluşu Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof.Dr. Haluk Görgün’ün katılımıyla, Gebze’de “Savunma Sanayi alanında farkındalık” konulu önemli bir toplantı gerçekleştirildi. İMES OSB’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı, Bilişim Vadisi Şehit Eren Bülbül Konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Prof.Dr. Haluk Görgün’ün yanı sıra, Gebze kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve çok sayıda sanayici işadamı katıldı.

GEBZELİ SANAYİCİLERDEN DESTEK İSTEDİ

Savunma Sanayi için Gebzeli sanayicilere seslenen Prof.Dr.Görgün, “Gebze’de bir çok projede yer aldık. Bu zamana kadar akademik yönümüzle buradaydık, şimdi masanın farklı tarafında yer alarak buradayız. Gebze’nin benim için çok özel yeri var. Özel sektörle normalin dışında, rol model olacak çalışmalar yürüttük. Ticaret ve sanayi deyince akla Kocaeli gelir ve Kocaeli deyince de Gebze gelir. Her yerde Gebze’nin gücünün, potansiyelini hep anlattık. Aselsan’da Savunma sanayinde ki çalışmalar bundan böyle de devam edecektir. Buradaki yeteneklerin Aselsan’a katkıları büyük önem taşıyor. Gebze savunma sanayine de uyum sağlayacaktır. 6 bin kişilik dev bir orduyla çalışıyoruz. Gebze sanayinin bir çok öncü projesi, dünyaya buradan yayılacaktır.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.