Gebze SEDAŞ’tan çocuklara kırtasiye yardımı!

Gebze 16.10.2019 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze SEDAŞ’tan çocuklara kırtasiye yardımı!

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) “Çocuklar İçin Yardım Eli” projesi kapsamında, Kocaeli ili, Kartepe ilçesinde bulunan Rahmiye İlkokulu öğrencileri için, SEDAŞ gönüllülerinin de desteği ile kırtasiye malzemesi toplandı. Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze’de görev yapan SEDAŞ gönüllülerinin katılımıyla hayata geçirdiği “Çocuklar İçin Yardım Eli”  projesi ile Kartepe, Rahmiye İlkokulu öğrencilerinin yüzünü güldürdü. SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü ve İdari İşler Müdürlüğü tarafından koordine edilen yardımlar, ilkokul öğrencileri için kırtasiye malzemeleri kutulara konularak, Kocaeli Şebeke yapım sorumlusu Özkan Soğancı tarafından okul yöneticilerine teslim edildi SEDAŞ GÖNÜLLÜLERİNDEN KIRTASİYE YARDIMI Rahmiye İlkokulu yöneticilerince teslim alınan malzemeler, öğretmenler tarafından okulda ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı. Çocukların hediyelerini aldıklarında duydukları mutluluk yüzlerine de yansıdı. Okul yönetimi ve öğretmenler 7/24 elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ’a çocuklar adına teşekkür ettiklerini bildirdiler.        

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) “Çocuklar İçin Yardım Eli” projesi kapsamında, Kocaeli ili, Kartepe ilçesinde bulunan Rahmiye İlkokulu öğrencileri için, SEDAŞ gönüllülerinin de desteği ile kırtasiye malzemesi toplandı.

Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze’de görev yapan SEDAŞ gönüllülerinin katılımıyla hayata geçirdiği “Çocuklar İçin Yardım Eli”  projesi ile Kartepe, Rahmiye İlkokulu öğrencilerinin yüzünü güldürdü. SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü ve İdari İşler Müdürlüğü tarafından koordine edilen yardımlar, ilkokul öğrencileri için kırtasiye malzemeleri kutulara konularak, Kocaeli Şebeke yapım sorumlusu Özkan Soğancı tarafından okul yöneticilerine teslim edildi

SEDAŞ GÖNÜLLÜLERİNDEN KIRTASİYE YARDIMI

Rahmiye İlkokulu yöneticilerince teslim alınan malzemeler, öğretmenler tarafından okulda ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı. Çocukların hediyelerini aldıklarında duydukları mutluluk yüzlerine de yansıdı. Okul yönetimi ve öğretmenler 7/24 elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ’a çocuklar adına teşekkür ettiklerini bildirdiler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.