19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Şehit Aileleri Unutulmadı

Gebze 29.05.2018 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Şehit Aileleri Unutulmadı

Gebze Kaymakamlığı tarafından Gebze’de yaşayan Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

Şişecam tesislerinde gerçekleşen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler, ilçe kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ile gaziler ve aileleri katıldı. Düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Bugün geldiğimiz noktada huzur ortamı hâkim. Ülkemiz her geçen gün biraz daha gelişiyor, bir önceki yıla oranla daha da büyüyor. Ülkemizin bu noktalara gelmesinde kanlarıyla aziz topraklarımızı sulayıp vatan yapan şehitlerimizin ve bu mücadelede gazi olan vatan evlatlarının haklarını unutmamız lazım. Onlara her zaman için dua ediyoruz, hayatta olan kardeşlerimize sağlık ve afiyetler diliyoruz. ÖNEMLİ BİR AY Ramazan ayı Müslümanlar için çok önemli bir ay. Kırgınlıkların giderildiği, küslüklerin son bulduğu, insanların birbirine daha saygılı ve yakın olduğu, iftar sofralarında komşuların akrabaların birbirlerini misafir ettiği, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu, huzur, bereket ve rahmet ayıdır. Böyle güzel aylarda birlik ve beraberlik içerisinde olmamız, vatanı milleti için emek harcayan, canını siper eden kahramanlarımızla bir araya gelmemiz elbette bizim için çok önemli. Bu sebeple buraya teşrif eden siz değerli konuklarımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah bu memlekete hizmet edenlerden razı olsun. Bu memleketin gelişmesine katkı veren, emek harcayan, herkesten razı olsun. MİLETİMİZ MUZAFFER OLDU Malumunuz ülkemiz bulunduğu coğrafi konum itibariyle çok sıkıntılı bir bölgede. Her zaman ülkemizin düşmanı bol olmuştur. Ülkemiz üzerinde farklı oyunlar tezgâhlanmaya çalışmışlardır. Ama bu her defasında milletimizin imanı, birliği ve beraberliği sonucunda hezimetle sonuçlanmış milletimiz muzaffer olmuştur. Önümüzde Ramazan Bayramı var. Şimdiden bütün misafirlerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Allah nice bayramları birlikte idrak etmeyi nasip eylesin. Özellikle islam coğrafyasında aç ve yoksul insanlar var, savaşlar var bu savaşlarda çocuklarımız kadınlarımız mağdur oluyorlar. BERABERLİĞİMİZ İLE SORUNLARI AŞACAĞIZ Hepinizin malumu İsrail’in Kudüs üzerinde yaptığı zulüm bugün hepimizin kalbini derinden yaralıyor. Eğer İslam alemi bir ve beraber olursa, güçlü olursa bu sıkıntılar hiçbir zaman yaşanmayacak. Millet üzerinde bazen terör olarak doğu ve güneydoğuda ırk çatışması bazen alevi sünni diye mezhep çatışması bazen de 15 Temmuzdaki gibi ihanet ile milletimiz karşı karşıya kalmıştır. Bundan sonrada bu tür girişimler her zaman olacaktır. Onun için bizler birliğimizle beraberliğimizle imanımızla, sizlerin yetiştirdiği çok kıymetli evlatlarımızla bu sıkıntıları aşacak güce sahibiz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.  
Gebze Kaymakamlığı tarafından Gebze’de yaşayan Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

Şişecam tesislerinde gerçekleşen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler, ilçe kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ile gaziler ve aileleri katıldı. Düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Bugün geldiğimiz noktada huzur ortamı hâkim. Ülkemiz her geçen gün biraz daha gelişiyor, bir önceki yıla oranla daha da büyüyor. Ülkemizin bu noktalara gelmesinde kanlarıyla aziz topraklarımızı sulayıp vatan yapan şehitlerimizin ve bu mücadelede gazi olan vatan evlatlarının haklarını unutmamız lazım. Onlara her zaman için dua ediyoruz, hayatta olan kardeşlerimize sağlık ve afiyetler diliyoruz.

ÖNEMLİ BİR AY

Ramazan ayı Müslümanlar için çok önemli bir ay. Kırgınlıkların giderildiği, küslüklerin son bulduğu, insanların birbirine daha saygılı ve yakın olduğu, iftar sofralarında komşuların akrabaların birbirlerini misafir ettiği, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu, huzur, bereket ve rahmet ayıdır. Böyle güzel aylarda birlik ve beraberlik içerisinde olmamız, vatanı milleti için emek harcayan, canını siper eden kahramanlarımızla bir araya gelmemiz elbette bizim için çok önemli. Bu sebeple buraya teşrif eden siz değerli konuklarımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah bu memlekete hizmet edenlerden razı olsun. Bu memleketin gelişmesine katkı veren, emek harcayan, herkesten razı olsun.

MİLETİMİZ MUZAFFER OLDU

Malumunuz ülkemiz bulunduğu coğrafi konum itibariyle çok sıkıntılı bir bölgede. Her zaman ülkemizin düşmanı bol olmuştur. Ülkemiz üzerinde farklı oyunlar tezgâhlanmaya çalışmışlardır. Ama bu her defasında milletimizin imanı, birliği ve beraberliği sonucunda hezimetle sonuçlanmış milletimiz muzaffer olmuştur. Önümüzde Ramazan Bayramı var. Şimdiden bütün misafirlerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Allah nice bayramları birlikte idrak etmeyi nasip eylesin. Özellikle islam coğrafyasında aç ve yoksul insanlar var, savaşlar var bu savaşlarda çocuklarımız kadınlarımız mağdur oluyorlar.

BERABERLİĞİMİZ İLE SORUNLARI AŞACAĞIZ

Hepinizin malumu İsrail’in Kudüs üzerinde yaptığı zulüm bugün hepimizin kalbini derinden yaralıyor. Eğer İslam alemi bir ve beraber olursa, güçlü olursa bu sıkıntılar hiçbir zaman yaşanmayacak. Millet üzerinde bazen terör olarak doğu ve güneydoğuda ırk çatışması bazen alevi sünni diye mezhep çatışması bazen de 15 Temmuzdaki gibi ihanet ile milletimiz karşı karşıya kalmıştır. Bundan sonrada bu tür girişimler her zaman olacaktır. Onun için bizler birliğimizle beraberliğimizle imanımızla, sizlerin yetiştirdiği çok kıymetli evlatlarımızla bu sıkıntıları aşacak güce sahibiz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.