Gebze Şehit Öğretmenine ağlıyor!

Gebze 03.04.2019 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Şehit Öğretmenine ağlıyor!

Gebzeli Öğretmen Necmettin Kuyucu’nun makam odasında öğrencisi tarafından uğradığı saldırı nedeniyle hayatını kaybetmesi Gebze'yi ayağa kaldırdı.

Gebzeli Öğretmen Necmettin Kuyucu’nun makam odasında öğrencisi tarafından uğradığı saldırı nedeniyle hayatını kaybetmesi Gebze'yi ayağa kaldırdı. Yaşanan talihsiz olay nedeniyle bugün Gebze’de eğitime ara verilerek yas ilan edildi. Bugün saat 13.00’da Gebze Eşref Bitlis Parkı’ndan Atatürk Anadolu Lisesi’nin önüne yürüyüş yapılacak. Şehit öğretmen Necmettin Kuyucu için saat 14.00’da Atatürk Anadolu Lisesi’nde yapılacak törenin ardından Kuyucu’nun cenazesi ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gebze Ahatlı Köyü’nde defnedilecek.  ADI OKULUNA VERİLDİ Öte yandan Meydana gelen acı olay sonrasında Atatürk Anadolu Lisesi’nin adı Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi olarak değiştirildi. İlim davasının şehidi olan Necmettin öğretmen için tüm Gebze göz yaşları dökerken, şehit Öğretmenin daha önce çekilen bir videoda “Okul en güvenli yer “sözlerine rağmen, eğitim yuvasında hayatını kaybetmesi yürekleri dağladı.
Gebzeli Öğretmen Necmettin Kuyucu’nun makam odasında öğrencisi tarafından uğradığı saldırı nedeniyle hayatını kaybetmesi Gebze'yi ayağa kaldırdı.

Gebzeli Öğretmen Necmettin Kuyucu’nun makam odasında öğrencisi tarafından uğradığı saldırı nedeniyle hayatını kaybetmesi Gebze'yi ayağa kaldırdı. Yaşanan talihsiz olay nedeniyle bugün Gebze’de eğitime ara verilerek yas ilan edildi. Bugün saat 13.00’da Gebze Eşref Bitlis Parkı’ndan Atatürk Anadolu Lisesi’nin önüne yürüyüş yapılacak. Şehit öğretmen Necmettin Kuyucu için saat 14.00’da Atatürk Anadolu Lisesi’nde yapılacak törenin ardından Kuyucu’nun cenazesi ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gebze Ahatlı Köyü’nde defnedilecek. 

ADI OKULUNA VERİLDİ

Öte yandan Meydana gelen acı olay sonrasında Atatürk Anadolu Lisesi’nin adı Şehit Öğretmen Necmeddin Kuyucu Anadolu Lisesi olarak değiştirildi. İlim davasının şehidi olan Necmettin öğretmen için tüm Gebze göz yaşları dökerken, şehit Öğretmenin daha önce çekilen bir videoda “Okul en güvenli yer “sözlerine rağmen, eğitim yuvasında hayatını kaybetmesi yürekleri dağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.