19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Semerkand’dan vatandaşa ikram

Gebze 11.04.2016 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Semerkand’dan vatandaşa ikram

Gebze’de yaptığı etkinlikler ile gündeme gelen Gebze Semerkand Sosyal Faliyetler ve yardımlaşma derneği bu kez de kandil etkinliği ile vatandaşa ikramda bulundu.

Son üç ay içerisinde yaptığı 3 etkinlik ile vatandaşlarla buluşan Gebze Semerkand derneği Gebze Kent Meydanı ve Akse sapağında kurduğu standlar ile vatandaşa Regaip kandilinini hatırlattı. Kandil sebebi ile Yedibin kişiye gül lokumu bisküvi ve şeker dağıtan Gebze Semerkand yine 7 bin kişiye dergi hediye etti. Gebze Semerkand Vakıf başkanı İbrahim Şen yaptığı açıklamada "Semerkand Gebze vakfı  her zaman halkımızın hizmetinde olmuştur ve olacaktır. Semerkand kültür merkezimizde yaptığımız faaliyet ve hizmetlerimizde, halkımızın imani ahlaki edebi ve manevi değerlerine hassasiyet göstererek, gençlerimizin,bacılarımızın ve tüm insanımızın eğitim ve manevi hayatına katkıda bulunmak bizim için bir bir şeref ve sorumluluk olmuştur. Bu çizgide halkımıza olan ikramlarımızda bizim için bir hizmet vecibesidir’’ dedi. Gebze Semerkand Vakfı üç ay öncede 5 bin kişiye ballı gül şerbeti, pasta ve dergi ikramında bulunmuş sonrasın da ise Gebze kapalı spor salonunda düzenlediği muhabbet gecesi ile de Gebze halkı ile bir araya gelmişti.    
Gebze’de yaptığı etkinlikler ile gündeme gelen Gebze Semerkand Sosyal Faliyetler ve yardımlaşma derneği bu kez de kandil etkinliği ile vatandaşa ikramda bulundu.
Son üç ay içerisinde yaptığı 3 etkinlik ile vatandaşlarla buluşan Gebze Semerkand derneği Gebze Kent Meydanı ve Akse sapağında kurduğu standlar ile vatandaşa Regaip kandilinini hatırlattı. Kandil sebebi ile Yedibin kişiye gül lokumu bisküvi ve şeker dağıtan Gebze Semerkand yine 7 bin kişiye dergi hediye etti.

Gebze Semerkand Vakıf başkanı İbrahim Şen yaptığı açıklamada "Semerkand Gebze vakfı  her zaman halkımızın hizmetinde olmuştur ve olacaktır. Semerkand kültür merkezimizde yaptığımız faaliyet ve hizmetlerimizde, halkımızın imani ahlaki edebi ve manevi değerlerine hassasiyet göstererek, gençlerimizin,bacılarımızın ve tüm insanımızın eğitim ve manevi hayatına katkıda bulunmak bizim için bir bir şeref ve sorumluluk olmuştur. Bu çizgide halkımıza olan ikramlarımızda bizim için bir hizmet vecibesidir’’ dedi.

Gebze Semerkand Vakfı üç ay öncede 5 bin kişiye ballı gül şerbeti, pasta ve dergi ikramında bulunmuş sonrasın da ise Gebze kapalı spor salonunda düzenlediği muhabbet gecesi ile de Gebze halkı ile bir araya gelmişti.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.