Gebze Spor Akademi kompleksi geleceğin yıldızlarını arıyor

Spor 19.06.2020 - 21:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Spor Akademi kompleksi geleceğin yıldızlarını arıyor

Gebze Spor Akademi Kompleksi, hem geleceğin yıldızlarını keşfetmek hem de çocuklara eğlenceli etkinlikler yaşatmak için yaz okulu sezonunu açıyor. Ortaklığını; Bülent Öndek, Habip Aydın, Ertan Bostan ve Erkan Bostan’ın yapmış olduğu Gebze Teknik Üniversitesi kampüsünde faaliyet göstermekte olan Gebze Spor Akademi kompleksinde Futbol, Basketbol, Tenis, Plaj Voleybolu branşlarının yanı sıra Orman Yürüyüşleri, Su oyunları, Kamp izci eğitimi ve el sanatları bölümleri de bulunuyor. PROFESYONEL TENİS VE FUTBOL HOCALARI Tenis ve futbol branşında profesyonel hocalar eşliğinde hizmet veren Gebze Spor Akademi Kompleksinde 1. Dönem başvuru ve kayıtlar 22 Haziran-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. 2. Dönem 20 Temmuz-14 Ağustos ve 3. Dönem de 11 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında. Servis imkanı da bulunan spor akademisine başvuruların Aylin Baytar (05322335229) ve Habip Aydın’a (05322769049) yapılması gerekiyor.

Gebze Spor Akademi Kompleksi, hem geleceğin yıldızlarını keşfetmek hem de çocuklara eğlenceli etkinlikler yaşatmak için yaz okulu sezonunu açıyor.

Ortaklığını; Bülent Öndek, Habip Aydın, Ertan Bostan ve Erkan Bostan’ın yapmış olduğu Gebze Teknik Üniversitesi kampüsünde faaliyet göstermekte olan Gebze Spor Akademi kompleksinde Futbol, Basketbol, Tenis, Plaj Voleybolu branşlarının yanı sıra Orman Yürüyüşleri, Su oyunları, Kamp izci eğitimi ve el sanatları bölümleri de bulunuyor.

PROFESYONEL TENİS VE FUTBOL HOCALARI

Tenis ve futbol branşında profesyonel hocalar eşliğinde hizmet veren Gebze Spor Akademi Kompleksinde 1. Dönem başvuru ve kayıtlar 22 Haziran-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. 2. Dönem 20 Temmuz-14 Ağustos ve 3. Dönem de 11 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında. Servis imkanı da bulunan spor akademisine başvuruların Aylin Baytar (05322335229) ve Habip Aydın’a (05322769049) yapılması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.