19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Sultan Orhan Kışlası Yıkım ihalesi gerçekleşti

Gebze 06.04.2017 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Sultan Orhan Kışlası Yıkım ihalesi gerçekleşti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı yoğun gündemiyle toplandı.

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Encümen İhale Salonu’nda gerçekleştirildi. İşyerlerinin satışının yapıldığı ihalede ayrıca Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için de ihaleye çıkıldı.   SULTAN ORHAN KIŞLASI İÇİN KAPALI İHALE Encümen toplantısında Gebze ilçesinde bulunan Sultan Orhan Kışlası içerisindeki yapı elemanlarının yıkımı, enkazın taşınması ve alanda bulunan muhtelif malzemeler için kapalı zarf usulü ihale gerçekleştirildi. İhaleye 8 katılımcı teklif verirken en yüksek teklif veren 3 firma bir kez daha kapalı zarf usulü tekliflerini sundu. İlk üçe kalan teklifler sırasıyla Levent Demirtaş tarafından 601 bin 080 TL + KDV ve Ünal Civak 601 bin 120 TL + KDV bedel ve Muhlis Ateş tarafından 1 milyon 001 bin 158 TL ile verildi. İlk üçe kalan 2 kişi teklif vermeden ihalenin ikinci kısmından çekilirken 1 milyon 3 bin TL ile ikinci teklifini veren Muhlis Ateş ihaleyi kazandı.   2 ADET AÇIK İHALE YAPILDI Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihale kapsamında Çayırova Şekerpınar’da bulunan 13 no’lu işyeri için açık teklif usulü satış ihalesi de yapıldı. İhale 51 bin TL + KDV Bedel ile Onur Ayaz tarafından alındı. Aynı toplantıda Gölcük Saraylı Mahallesi’ndeki Kalıcı İş Merkezi’nde bulunan 17 adet işyeri Emrah Salbacak tarafından 561 bin TL + KDV bedel ile satın alındı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı yoğun gündemiyle toplandı.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Encümen İhale Salonu’nda gerçekleştirildi. İşyerlerinin satışının yapıldığı ihalede ayrıca Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için de ihaleye çıkıldı.

 

SULTAN ORHAN KIŞLASI İÇİN KAPALI İHALE

Encümen toplantısında Gebze ilçesinde bulunan Sultan Orhan Kışlası içerisindeki yapı elemanlarının yıkımı, enkazın taşınması ve alanda bulunan muhtelif malzemeler için kapalı zarf usulü ihale gerçekleştirildi. İhaleye 8 katılımcı teklif verirken en yüksek teklif veren 3 firma bir kez daha kapalı zarf usulü tekliflerini sundu. İlk üçe kalan teklifler sırasıyla Levent Demirtaş tarafından 601 bin 080 TL + KDV ve Ünal Civak 601 bin 120 TL + KDV bedel ve Muhlis Ateş tarafından 1 milyon 001 bin 158 TL ile verildi. İlk üçe kalan 2 kişi teklif vermeden ihalenin ikinci kısmından çekilirken 1 milyon 3 bin TL ile ikinci teklifini veren Muhlis Ateş ihaleyi kazandı.

 

2 ADET AÇIK İHALE YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihale kapsamında Çayırova Şekerpınar’da bulunan 13 no’lu işyeri için açık teklif usulü satış ihalesi de yapıldı. İhale 51 bin TL + KDV Bedel ile Onur Ayaz tarafından alındı. Aynı toplantıda Gölcük Saraylı Mahallesi’ndeki Kalıcı İş Merkezi’nde bulunan 17 adet işyeri Emrah Salbacak tarafından 561 bin TL + KDV bedel ile satın alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.