Gebze Tavşanlı’daki köprü yenilenecek

Gebze 26.02.2016 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Tavşanlı’daki köprü yenilenecek

Gebze Tavşanlı’da bulunan köprünün yenileme ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım, Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı’da köprü yenileme ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 4 firma teklif verdi.Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapılan ihaleye 4 firma teklif verdi. En yüksek teklif 1 milyon 39 bin TL ile Ahmet Karaburun tarafından verilirken, en düşük teklif 869 bin TL ile Ufuk Çınar Tasarım’dan geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. İhaleyi kazanan firma iş tesliminden sonra 240 takvim günü içerisinde projeyi tamamlayacak.   KİRİŞLİ KÖPRÜ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında Dilovası Çerkeşli ve Demirciler Mahalleleri ile Gebze Tavşanlı Mahallesi arasında Organize Sanayi Bölgesi (GEBKİM OSB) araçlarının yoğun olarak kullandığı güzergah üzerinde bulunan ve yoğun olarak kullanılan köprünün yenilemesi yapılacak. İhale kapsamında yapılacak köprü 34 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde olacak. Köprü yüzeysel temelli prefabrik kirişli  olacak.   FİRMA                                                                             TEKLİF Ahmet Karaburun                                                      1 milyon 039 bin TL Yağmur Mühendislik                                                  998 bin TL Emay Yapı                                                                    923 bin TL Çınar Tasarım                                                               869 bin TL
Gebze Tavşanlı’da bulunan köprünün yenileme ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım, Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı’da köprü yenileme ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 4 firma teklif verdi.Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapılan ihaleye 4 firma teklif verdi. En yüksek teklif 1 milyon 39 bin TL ile Ahmet Karaburun tarafından verilirken, en düşük teklif 869 bin TL ile Ufuk Çınar Tasarım’dan geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. İhaleyi kazanan firma iş tesliminden sonra 240 takvim günü içerisinde projeyi tamamlayacak.

 

KİRİŞLİ KÖPRÜ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında Dilovası Çerkeşli ve Demirciler Mahalleleri ile Gebze Tavşanlı Mahallesi arasında Organize Sanayi Bölgesi (GEBKİM OSB) araçlarının yoğun olarak kullandığı güzergah üzerinde bulunan ve yoğun olarak kullanılan köprünün yenilemesi yapılacak. İhale kapsamında yapılacak köprü 34 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde olacak. Köprü yüzeysel temelli prefabrik kirişli  olacak.

 

FİRMA                                                                             TEKLİF

Ahmet Karaburun                                                      1 milyon 039 bin TL

Yağmur Mühendislik                                                  998 bin TL

Emay Yapı                                                                    923 bin TL

Çınar Tasarım                                                               869 bin TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.