Gebze Tavşanlı köprüsü tamamlandı

Gebze 18.01.2017 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Tavşanlı köprüsü tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor.

Büyükşehir’in Gebze Tavşanlı’da yaptığı araç köprüsü tamamlandı        Kimi yerlerde yollar genişletilirken, kimi yerlerde de köprü çalışmalarıyla trafik akış rahatlatılıyor. Bu kapsamda Ulaşım Daire Başkanlığı, Gebze Tavşanlı’da köprü çalışması yaptı. Atatürk Caddesi üzerinde uygulaması yapılan araç köprüsü tamamlandı.    35 METRE UZUNLUĞUNDA Atatürk Caddesi ve Elmacık Deresi’nin kesiştiği yere yapılan köprü 35 metre uzunluğa sahip. Betonarme olarak yapılan 2 açıklıklı köprünün genişliği ise 10 metre. Ballıkayalar Tabiat Parkı’na ulaşım sağlayan araçların geçişlerini kolaylaştıran araç köprüsü, Demirciler OSB’ye ulaşım için de kullanılıyor.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor.

Büyükşehir’in Gebze Tavşanlı’da yaptığı araç köprüsü tamamlandı

 

 

 

 Kimi yerlerde yollar genişletilirken, kimi yerlerde de köprü çalışmalarıyla trafik akış rahatlatılıyor. Bu kapsamda Ulaşım Daire Başkanlığı, Gebze Tavşanlı’da köprü çalışması yaptı. Atatürk Caddesi üzerinde uygulaması yapılan araç köprüsü tamamlandı. 

 

35 METRE UZUNLUĞUNDA

Atatürk Caddesi ve Elmacık Deresi’nin kesiştiği yere yapılan köprü 35 metre uzunluğa sahip. Betonarme olarak yapılan 2 açıklıklı köprünün genişliği ise 10 metre. Ballıkayalar Tabiat Parkı’na ulaşım sağlayan araçların geçişlerini kolaylaştıran araç köprüsü, Demirciler OSB’ye ulaşım için de kullanılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.