GEBZE TİCARET ODASI O SUÇLAMALARA CEVAP VERDİ

Gebze 11.11.2015 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE TİCARET ODASI O SUÇLAMALARA CEVAP VERDİ

TÜM KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Öncelikle, 10 Kasım 2015 tarihinden bu yana sosyal medyada Gebze Ticaret Odası’nın dış cephesinde Atatürk posterinin ters asıldığı ve böyle kaldığı yönünde bazı asılsız ve gerçek dışı haberler ve paylaşımlar  yapılmıştır. Bundan yaklaşık 3 yıl önce, 10 metre büyüklüğünde yeni hazırlanan Atatürk posterimizin binamıza asılması esnasında çalışanımızın bir anlık dikkatsizliği neticesinde gerçekleşmiş olan bu duruma, anında müdahale edilmiş ve söz konusu görüntü vakit kaybetmeksizin düzeltilmiştir. Yaşanması asla istenmeyen bu olay karşısında, bir anlık dikkatsizliği ile buna sebebiyet veren personelimiz hakkında da odamız Yönetim Kurulu tarafından gerekli cezai müeyyideler uygulanmıştır. 10 Kasım 2015 tarihinde karalayıcı bir şekilde bu durumun lanse edilmesi ve sosyal medyada karalama kampanyası şeklinde devam etmesi gerçeği yansıtmamaktadır. Bilindiği üzere;  Gebze Ticaret Odası modern Türkiye’nin kurucusu Yüce Önder Atatürk’ün yolundan giden ve sadece özel günlerde değil, tüm faaliyetlerinde de Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermeksizin özveriyle çalışan bir kurum olduğundan, yapılan bu mesnetsiz saldırılar tüm yönetici ve çalışanlarımızı derinden sarsmıştır. Bu güne kadar hizmet verdiğimiz halkımız, kurum olarak değerlerimize ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün manevi şahsiyetine büyük saygı duyduğumuzu bilmektedir. Bizler Gebze Ticaret Odası olarak, sadece bugün değil, her daim Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, O’nun varlığına ve değerlerine saygı göstererek, sahip çıkarak görevlerimizi ifa ettiğimizi bildirir ve bu yoldan asla ödün vermeyeceğimizi bir kez daha sizlerin huzurunda ifade ederiz! Hiç yaşanmamış olmasını dilediğimiz ve asla karşı karşıya kalmak istemediğimiz bu olay karşısında, art niyetli bir şekilde gerçekleri saptırarak, asılsız haberler ile son derece hassas bir konuda milletimizi yanlış yönlendirme gayreti içerisinde olan ve ATATÜRK’ e verdiğimiz değeri hiçe sayan kişiler hakkında yasal işlemler başlatıldığını da tüm kamuoyuna bildiririz. Tüm kamuoyuna duyurulur. 
TÜM KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Öncelikle, 10 Kasım 2015 tarihinden bu yana sosyal medyada Gebze Ticaret Odası’nın dış cephesinde Atatürk posterinin ters asıldığı ve böyle kaldığı yönünde bazı asılsız ve gerçek dışı haberler ve paylaşımlar  yapılmıştır.

Bundan yaklaşık 3 yıl önce, 10 metre büyüklüğünde yeni hazırlanan Atatürk posterimizin binamıza asılması esnasında çalışanımızın bir anlık dikkatsizliği neticesinde gerçekleşmiş olan bu duruma, anında müdahale edilmiş ve söz konusu görüntü vakit kaybetmeksizin düzeltilmiştir. Yaşanması asla istenmeyen bu olay karşısında, bir anlık dikkatsizliği ile buna sebebiyet veren personelimiz hakkında da odamız Yönetim Kurulu tarafından gerekli cezai müeyyideler uygulanmıştır.

10 Kasım 2015 tarihinde karalayıcı bir şekilde bu durumun lanse edilmesi ve sosyal medyada karalama kampanyası şeklinde devam etmesi gerçeği yansıtmamaktadır. Bilindiği üzere;  Gebze Ticaret Odası modern Türkiye’nin kurucusu Yüce Önder Atatürk’ün yolundan giden ve sadece özel günlerde değil, tüm faaliyetlerinde de Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermeksizin özveriyle çalışan bir kurum olduğundan, yapılan bu mesnetsiz saldırılar tüm yönetici ve çalışanlarımızı derinden sarsmıştır.

Bu güne kadar hizmet verdiğimiz halkımız, kurum olarak değerlerimize ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün manevi şahsiyetine büyük saygı duyduğumuzu bilmektedir.

Bizler Gebze Ticaret Odası olarak, sadece bugün değil, her daim Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, O’nun varlığına ve değerlerine saygı göstererek, sahip çıkarak görevlerimizi ifa ettiğimizi bildirir ve bu yoldan asla ödün vermeyeceğimizi bir kez daha sizlerin huzurunda ifade ederiz!

Hiç yaşanmamış olmasını dilediğimiz ve asla karşı karşıya kalmak istemediğimiz bu olay karşısında, art niyetli bir şekilde gerçekleri saptırarak, asılsız haberler ile son derece hassas bir konuda milletimizi yanlış yönlendirme gayreti içerisinde olan ve ATATÜRK’ e verdiğimiz değeri hiçe sayan kişiler hakkında yasal işlemler başlatıldığını da tüm kamuoyuna bildiririz. Tüm kamuoyuna duyurulur. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.