Gebze Tügva'dan içleri ısıtan kampanya!

Gebze 26.10.2018 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Tügva'dan içleri ısıtan kampanya!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gebze Şubesi, Kızılay Haftası sebebi ile ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım kampanyası başlatıyor.

Gebze TÜGVA anlamlı bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Gebze Bölgesindeki ihtiyaç sahibi öğrenciler için erzak temin etmeye hazırlanan TÜGVA Gebze temsilciliği etkinlik için duyurularını yapmaya başladı. Kızılay Haftası sebebi ile Lise Koordinatörlüğü bünyesindeki Medeniyet ve Düşünce Kulübü öğrencileri ve danışman hocaların da aktif katılımı ile okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak üzere gerçekleştirdikleri yardım kampanyasına Gebzelileri davet eden Gebze TÜGVA yöneticileri yaklaşan kış günü vesilesiyle de çocuklara yardım talebinde bulundu. GENÇLERİ TÜGVA’YA DAVET ETTİ Gebze TÜGVA Şube Başkanı Kenan Tuzcu, gerçekleştirecekleri etkinlik için şu açıklamayı paylaştı: "Yeni nesil gençlik vakfı sloganıyla ülkemiz gençliğine hizmet eden Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'nın Gebze İlçe Temsilciliği olarak ilçemiz gençliğine hizmet noktasında faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik erzak yardımında bulunmak üzere bir kampanya başlattık. Bu kampanya kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri ihtiyaç sahiplerinin erzak ihtiyacını karşılamayı hedefliyoruz. Ben buradan öncelikle Gebzeli hemşerilerimizi bu kampanyamıza destek olarak çocuklarımızın yüzünü güldürmeye, sonrasında ise Gebze’mizin ortaokullu, liseli, üniversiteli ve çalışan gençlerini vakfımız çatısı altına davet ediyorum." Tuzcu, son olarak, “Kampanyaya destek için 0551 986 97 20 - 0262 646 20 71 no’lu telefonlardan bizlere ulaşabilir ve yardım kampanyamız için detaylı bilgi alabilirsiniz.” dedi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gebze Şubesi, Kızılay Haftası sebebi ile ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım kampanyası başlatıyor.

Gebze TÜGVA anlamlı bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. Gebze Bölgesindeki ihtiyaç sahibi öğrenciler için erzak temin etmeye hazırlanan TÜGVA Gebze temsilciliği etkinlik için duyurularını yapmaya başladı. Kızılay Haftası sebebi ile Lise Koordinatörlüğü bünyesindeki Medeniyet ve Düşünce Kulübü öğrencileri ve danışman hocaların da aktif katılımı ile okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak üzere gerçekleştirdikleri yardım kampanyasına Gebzelileri davet eden Gebze TÜGVA yöneticileri yaklaşan kış günü vesilesiyle de çocuklara yardım talebinde bulundu.

GENÇLERİ TÜGVA’YA DAVET ETTİ

Gebze TÜGVA Şube Başkanı Kenan Tuzcu, gerçekleştirecekleri etkinlik için şu açıklamayı paylaştı: "Yeni nesil gençlik vakfı sloganıyla ülkemiz gençliğine hizmet eden Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'nın Gebze İlçe Temsilciliği olarak ilçemiz gençliğine hizmet noktasında faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik erzak yardımında bulunmak üzere bir kampanya başlattık. Bu kampanya kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri ihtiyaç sahiplerinin erzak ihtiyacını karşılamayı hedefliyoruz. Ben buradan öncelikle Gebzeli hemşerilerimizi bu kampanyamıza destek olarak çocuklarımızın yüzünü güldürmeye, sonrasında ise Gebze’mizin ortaokullu, liseli, üniversiteli ve çalışan gençlerini vakfımız çatısı altına davet ediyorum." Tuzcu, son olarak, “Kampanyaya destek için 0551 986 97 20 - 0262 646 20 71 no’lu telefonlardan bizlere ulaşabilir ve yardım kampanyamız için detaylı bilgi alabilirsiniz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.