Gebze, ‘Ufka Yolculuk’a hazırlanıyor!

Gebze 21.11.2018 - 14:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze, ‘Ufka Yolculuk’a hazırlanıyor!

Şubat ayında yedincisi düzenlenecek Ufka Yolculuk yarışması için çalışmalar başladı. Güzel Ahlak konulu yarışma için, Gebze organizasyon heyeti Kaymakam Mustafa Güler ile görüştü.

Gebze, yurt çapında düzenlenecek Ufka Yolculuk yarışmasına hazırlanıyor. Ufka Yolculuk tarafından organize edilen Bilgi yarışmasının Gebze ayağında bölgemizin önemli kuruluşları Lider Gençlik Derneği, İlkçev ve Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği çalışmalarına başladı. 16 Şubat’a kadar kayıtların sürdüğü Ufka Yolculuk Yarışmasının bu yıl ki ana teması Güzel Ahlak.  İlkokul, Ortaokul ve Liseler arası yapılacak yurt geneli yarışmalarda toplamda 1 Milyon TL değerinde ödül dağıtılacak. Organizasyon heyeti yarışmanın hazırlıkları kapsamında dün Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret ederek yarışmayla ilgili bilgi verip destek aldılar. SON BAŞVURU 16 NİSAN Programla ilgili bilgi veren Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (GİLMDER) Başkanı Cenk Çelik, 17 Şubat’da online sınav yapılacağını, yarışma puanlarının 25 Şubat’ta açıklanacağını ifade ederek, “17 Mart’ta yazılı sınav yapılacak, 3 Nisan’da yazılı sınav sonuçları açıklanacak ve 13 Nisan’da ödül töreni yapılacak. Bizde Ufka Yolculuk sınavının Kocaeli ve Gebze ayağı için organizasyon heyeti olarak çalışmalara başladık. Sınava katılmak isteyen tüm öğrencilerimiz www.ufkayolculuk.com adresinden başvuru yapabilecek. Başta Gebzeli olmak üzere tüm öğrenci kardeşlerimizi davet ediyoruz. “dedi. KOCAELİ’YE AYRI ÖDÜL Türkiye geneli ve Kocaeli sonuçları için ayrı ödüller verileceğini ifade eden Çelik, “Kocaeli’de birincilere 3 bin TL, ikincilere 2 Bin TL,  Üçüncülere Bin TL, 4 ve 7 arası da 500 TL ödül verilecek. Yarışma kapsamında kaymakamımız Mustafa Güler beyi de ziyarete ederek, kendisine ilgisi ve desteği için teşekkür ederiz. “diye konuştu.
Şubat ayında yedincisi düzenlenecek Ufka Yolculuk yarışması için çalışmalar başladı. Güzel Ahlak konulu yarışma için, Gebze organizasyon heyeti Kaymakam Mustafa Güler ile görüştü.

Gebze, yurt çapında düzenlenecek Ufka Yolculuk yarışmasına hazırlanıyor. Ufka Yolculuk tarafından organize edilen Bilgi yarışmasının Gebze ayağında bölgemizin önemli kuruluşları Lider Gençlik Derneği, İlkçev ve Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği çalışmalarına başladı. 16 Şubat’a kadar kayıtların sürdüğü Ufka Yolculuk Yarışmasının bu yıl ki ana teması Güzel Ahlak.  İlkokul, Ortaokul ve Liseler arası yapılacak yurt geneli yarışmalarda toplamda 1 Milyon TL değerinde ödül dağıtılacak. Organizasyon heyeti yarışmanın hazırlıkları kapsamında dün Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret ederek yarışmayla ilgili bilgi verip destek aldılar.

SON BAŞVURU 16 NİSAN

Programla ilgili bilgi veren Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (GİLMDER) Başkanı Cenk Çelik, 17 Şubat’da online sınav yapılacağını, yarışma puanlarının 25 Şubat’ta açıklanacağını ifade ederek, “17 Mart’ta yazılı sınav yapılacak, 3 Nisan’da yazılı sınav sonuçları açıklanacak ve 13 Nisan’da ödül töreni yapılacak. Bizde Ufka Yolculuk sınavının Kocaeli ve Gebze ayağı için organizasyon heyeti olarak çalışmalara başladık. Sınava katılmak isteyen tüm öğrencilerimiz www.ufkayolculuk.com adresinden başvuru yapabilecek. Başta Gebzeli olmak üzere tüm öğrenci kardeşlerimizi davet ediyoruz. “dedi.

KOCAELİ’YE AYRI ÖDÜL

Türkiye geneli ve Kocaeli sonuçları için ayrı ödüller verileceğini ifade eden Çelik, “Kocaeli’de birincilere 3 bin TL, ikincilere 2 Bin TL,  Üçüncülere Bin TL, 4 ve 7 arası da 500 TL ödül verilecek. Yarışma kapsamında kaymakamımız Mustafa Güler beyi de ziyarete ederek, kendisine ilgisi ve desteği için teşekkür ederiz. “diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.