GEBZE VE DARICA’DA 6 SAAT SU KESİNTİSİ YAŞANACAK

Gebze 09.11.2015 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE VE DARICA’DA 6 SAAT SU KESİNTİSİ YAŞANACAK

Darıca ve Gebze ilçesinin belli bölgelerini besleyen Gebze Aşıroğlu Caddesi üzerindeki (Sarkuysan camii önü) 700 mm çapında çelik isale hattında arıza çalışması yapılacaktır.

Darıca ve Gebze ilçesinin belli bölgelerini besleyen Gebze Aşıroğlu Caddesi üzerindeki (Sarkuysan camii önü) 700 mm çapında çelik isale hattında arıza çalışması yapılacaktır. Söz konusu çalışma nedeni ile 10 Kasım Salı günü saat 00:00 ile 11 Kasım Çarşamba günü saat 06:00 arasında olmak üzere 6 saat süre ile su kesintisi yapılacaktır.   Su Kesintisinden; Darıca İlçe: Nenehatun Mh., Osmangazi Mh., Emek Mh., Piri Reis, Fevzi Çakmak, Bağlarbaşı ve Camii Mahallelerinin üst kısımları   Gebze İlçe: Beylikbağı Mahallesinin Aşıroğlu Caddesi ve Çelikoğlu Caddesi ile Saygın Sokağın arasında kalan bölge, Cumhuriyet Mahallesinin Çayırova tren istasyonu ile Burak Reis Caddesi arasında kalan bölge etkilenecektir. Belirtilen bölgelerde yer alan abonelerin su kesintisine karşı gerekli önlemleri almaları gerekmektedir.
Darıca ve Gebze ilçesinin belli bölgelerini besleyen Gebze Aşıroğlu Caddesi üzerindeki (Sarkuysan camii önü) 700 mm çapında çelik isale hattında arıza çalışması yapılacaktır.

Darıca ve Gebze ilçesinin belli bölgelerini besleyen Gebze Aşıroğlu Caddesi üzerindeki (Sarkuysan camii önü) 700 mm çapında çelik isale hattında arıza çalışması yapılacaktır. Söz konusu çalışma nedeni ile 10 Kasım Salı günü saat 00:00 ile 11 Kasım Çarşamba günü saat 06:00 arasında olmak üzere 6 saat süre ile su kesintisi yapılacaktır.
 
Su Kesintisinden;

Darıca İlçe: Nenehatun Mh., Osmangazi Mh., Emek Mh., Piri Reis, Fevzi Çakmak, Bağlarbaşı ve Camii Mahallelerinin üst kısımları
 
Gebze İlçe: Beylikbağı Mahallesinin Aşıroğlu Caddesi ve Çelikoğlu Caddesi ile Saygın Sokağın arasında kalan bölge, Cumhuriyet Mahallesinin Çayırova tren istasyonu ile Burak Reis Caddesi arasında kalan bölge etkilenecektir. Belirtilen bölgelerde yer alan abonelerin su kesintisine karşı gerekli önlemleri almaları gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.