GEBZE VE DARICALI DERNEKLER BULUŞTU

Gebze 21.11.2017 - 19:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE VE DARICALI DERNEKLER BULUŞTU

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze ve Darıca ilçelerindeki STK'lar ve eğitim camiasıyla olan buluşmalarını sürdürüyor.

Karaosmanoğlu, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmada herkese sorumluluk düştüğünü de dile getirdi.  Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu,  Giresun Dereliler Dernek Başkanı  Ahmet Aslan,  Gebzeİlyasbey Ortaokulu Müdürü  Mikail Yıldırım ve  Darıca İrşad Camii Dernek Başkanı Muhsin Gürbüz ile yönetimlerini makamında ağırladı. Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini görüşmelerde ifade eden Karaosmanoğlu, "2004 yılından bu yana da  Kocaeli'mizin yönetiminde bulunuyoruz. Ancak yönetim anlayışımızın her yerinde halkımızın katkıları ve desteği var. Bütün hizmetlerimize yön verenlerin başında sivil toplum kuruluşlarımız yer aldığını ifade etmeliyim" dedi. "TÜRKİYE'YE ÖRNEK VE MODEL BİR BELEDİYEYİZ" Dünyanın zor bir süreçten geçtiğini ifade eden  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu, "Kimsesizlerin kimsesi olarak çıktığımız bu yoldan Rabbime şükürler olsun ki hiç sapmadık. Büyükşehir Belediyemizin tüm kadroları bu amaçla çalışmaktadır. Yerel yönetimler olarak vatandaşımızla birlikte hareket ederek önemli başarı destanlarına imza atıyoruz.  Kocaeli'miz ürettiği her proje ile tüm  Türkiye'ye örnek ve model bir belediye olarak önderlik etmektedir" şeklinde konuştu. "PEK ÇOK TARİHSEL OLAYA ŞAHİTLİK ETTİK" Türkiye'nin geçilen 16 yılda çok büyük badireler atlattığını sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, "Yurt içinden ve yurt dışından yönlendirilmiş pek çok tarihsel olaya şahitlik ettik. Ama çok şükür yıkılmadık, yılmadık. Hakk'ın ve haklının yanında olan duruşumuzu çok şükür hiç bozmadık. İşte bunları yaşayan bir ülkenin fertleri olarak her alanda görevimizi en güzel şekilde yapmayı sürdüreceğiz. Eğitim alanından, akademik çalışmalara, sosyal projelerden, insanımızın sağlığına dönük hizmetlere daha çok ihtiyacımız var" ifadelerini sarf etti. "DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR" "Vatandaşımıza hizmet etme yolunun her anında yorulmadan çalışacağız" diyen  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu, "Bu aziz milleti dünyaya öncü ve örnek hale getirme, yeniden o yüce medeniyetimizi inkişaf ettirme davamızda çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayalım ki  Arakan'dan  Karabağ'a,  Filistin'den  Musul'a,  Kerkük'e,  Doğu Türkistan'dan  İdlib'e gönül coğrafyamızın umudu olan ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşması için daha çok çalışmamız gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmeler karşılıklı yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.        
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze ve Darıca ilçelerindeki STK'lar ve eğitim camiasıyla olan buluşmalarını sürdürüyor.

Karaosmanoğlu, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmada herkese sorumluluk düştüğünü de dile getirdi. 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu,  Giresun Dereliler Dernek Başkanı  Ahmet Aslan,  Gebzeİlyasbey Ortaokulu Müdürü  Mikail Yıldırım ve  Darıca İrşad Camii Dernek Başkanı Muhsin Gürbüz ile yönetimlerini makamında ağırladı. Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini görüşmelerde ifade eden Karaosmanoğlu, "2004 yılından bu yana da  Kocaeli'mizin yönetiminde bulunuyoruz. Ancak yönetim anlayışımızın her yerinde halkımızın katkıları ve desteği var. Bütün hizmetlerimize yön verenlerin başında sivil toplum kuruluşlarımız yer aldığını ifade etmeliyim" dedi.

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK VE MODEL BİR BELEDİYEYİZ"

Dünyanın zor bir süreçten geçtiğini ifade eden  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu, "Kimsesizlerin kimsesi olarak çıktığımız bu yoldan Rabbime şükürler olsun ki hiç sapmadık. Büyükşehir Belediyemizin tüm kadroları bu amaçla çalışmaktadır. Yerel yönetimler olarak vatandaşımızla birlikte hareket ederek önemli başarı destanlarına imza atıyoruz.  Kocaeli'miz ürettiği her proje ile tüm  Türkiye'ye örnek ve model bir belediye olarak önderlik etmektedir" şeklinde konuştu.

"PEK ÇOK TARİHSEL OLAYA ŞAHİTLİK ETTİK"

Türkiye'nin geçilen 16 yılda çok büyük badireler atlattığını sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, "Yurt içinden ve yurt dışından yönlendirilmiş pek çok tarihsel olaya şahitlik ettik. Ama çok şükür yıkılmadık, yılmadık. Hakk'ın ve haklının yanında olan duruşumuzu çok şükür hiç bozmadık. İşte bunları yaşayan bir ülkenin fertleri olarak her alanda görevimizi en güzel şekilde yapmayı sürdüreceğiz. Eğitim alanından, akademik çalışmalara, sosyal projelerden, insanımızın sağlığına dönük hizmetlere daha çok ihtiyacımız var" ifadelerini sarf etti.

"DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"

"Vatandaşımıza hizmet etme yolunun her anında yorulmadan çalışacağız" diyen  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  İbrahim Karaosmanoğlu, "Bu aziz milleti dünyaya öncü ve örnek hale getirme, yeniden o yüce medeniyetimizi inkişaf ettirme davamızda çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayalım ki  Arakan'dan  Karabağ'a,  Filistin'den  Musul'a,  Kerkük'e,  Doğu Türkistan'dan  İdlib'e gönül coğrafyamızın umudu olan ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşması için daha çok çalışmamız gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmeler karşılıklı yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.