Gebze ve Darıca’da taşınmazlar satılıyor!

Gebze 26.06.2020 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze ve Darıca’da taşınmazlar satılıyor!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Darıca, Gebze ve İzmit'te dört arsa ihale ile satışa çıkarılıyor. Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü birçok ilçedeki kamuya ait taşınmazları satmaya hazırlanıyor. Gebze Mustafapaşa Mahallesi’nde 1.796 metrekarelik ticaret imarlı arsa için müdürlüğün belirlediği muhammen bedel tam 6 milyon 286 bin TL. Gebze’de satılacak bir diğer arsa da Akviran Mahallesi’nde. 1.182 metrekarelik olan ve “yol ve ticaret alanı” olarak geçen bu arsa için istenen bedel 1 Milyon 65 bin TL. İHALELER 7  TEMMUZ’DA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün satışa çıkardığı iki arsa da İzmit ve Darıca ilçelerinde bulunuyor. Bunlarda İzmit Kozluk Mahallesindeki 359 metrekarelik ticaret imarlı arsa için istenen muhammen bedel 1 milyon 350 bin lira. Darıca’da bulunan, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki 1.757 metrekarelik ve zeytinlik olarak geçen bu arsa için istenen muhammen bedel ise 1 Milyon 405 bin TL. Söz konusu ihaleler 7 Temmuz tarihinde saat 09.00’dan itibaren sıra ile Kocaeli Valiliği müdürlük binasında gerçekleştirilecek.

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Darıca, Gebze ve İzmit'te dört arsa ihale ile satışa çıkarılıyor.

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü birçok ilçedeki kamuya ait taşınmazları satmaya hazırlanıyor. Gebze Mustafapaşa Mahallesi’nde 1.796 metrekarelik ticaret imarlı arsa için müdürlüğün belirlediği muhammen bedel tam 6 milyon 286 bin TL. Gebze’de satılacak bir diğer arsa da Akviran Mahallesi’nde. 1.182 metrekarelik olan ve “yol ve ticaret alanı” olarak geçen bu arsa için istenen bedel 1 Milyon 65 bin TL.

İHALELER 7  TEMMUZ’DA

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün satışa çıkardığı iki arsa da İzmit ve Darıca ilçelerinde bulunuyor. Bunlarda İzmit Kozluk Mahallesindeki 359 metrekarelik ticaret imarlı arsa için istenen muhammen bedel 1 milyon 350 bin lira. Darıca’da bulunan, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki 1.757 metrekarelik ve zeytinlik olarak geçen bu arsa için istenen muhammen bedel ise 1 Milyon 405 bin TL. Söz konusu ihaleler 7 Temmuz tarihinde saat 09.00’dan itibaren sıra ile Kocaeli Valiliği müdürlük binasında gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.