Gebze ve Darıca'da vezneler haftasonu da açık!

Gebze 28.11.2019 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze ve Darıca'da vezneler haftasonu da açık!

Gebze ve Darıca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü; Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergisi ve diğer borçlar 2019 ikinci taksiti için son günün 2 Aralık olduğunu bildirdi. Bu kapsamda veznelerin haftasonu olduğunu açık olacağını söyleyen yetkililer, vergilerin zamanında yatırılmasının önemli olduğunu iletti. Gebze Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü; Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergisi ve diğer borçlar 2019 ikinci taksiti için son günün 2 Aralık olduğunu bildirdi. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için vergilerin zamanında yatırılmasının önemli olduğunu ileten yetkililer, “Vatandaşlarımız ister Gebze Belediyesi Hizmet Binasında bulunan gişeler vasıtasıyla isterlerse online şekilde vergilerini yatırabilirler. 2 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar vatandaşlarımızın mağdur olmadan vergilerini ödemleri önem arz ediyor” dedi. Ayrıca vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için Cumartesi ve Pazar günü vezneler açık olacak. Borç sorgulama ve ödeme işlemlerini internet üzerinden Gebze Belediyesi’nin web adresinden gerçekleştirilmekte. DARICA BELEDİYESİ’NDE DE VEZNELER AÇIK Darıca Belediyesi'nde son günü 02 Aralık Pazartesi günü olan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinin alınabilmesi için vezneler hafta sonu da açık olacak. Darıca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinin 02 Aralık Pazartesi günü sona ermesi dolayısıyla hafta sonu vezneleri açık tutacak. Darıca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, emlak, çevre temizlik, reklam ve vergi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar, 30 Kasım 2019 Cumartesi ve 01 Aralık 2019 Pazar günleri Darıca Belediyesi ana bina ve Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki belediye veznelerinden ödemelerini yapabilecekler.      

Gebze ve Darıca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü; Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergisi ve diğer borçlar 2019 ikinci taksiti için son günün 2 Aralık olduğunu bildirdi. Bu kapsamda veznelerin haftasonu olduğunu açık olacağını söyleyen yetkililer, vergilerin zamanında yatırılmasının önemli olduğunu iletti.

Gebze Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü; Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergisi ve diğer borçlar 2019 ikinci taksiti için son günün 2 Aralık olduğunu bildirdi. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için vergilerin zamanında yatırılmasının önemli olduğunu ileten yetkililer, “Vatandaşlarımız ister Gebze Belediyesi Hizmet Binasında bulunan gişeler vasıtasıyla isterlerse online şekilde vergilerini yatırabilirler. 2 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar vatandaşlarımızın mağdur olmadan vergilerini ödemleri önem arz ediyor” dedi. Ayrıca vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için Cumartesi ve Pazar günü vezneler açık olacak. Borç sorgulama ve ödeme işlemlerini internet üzerinden Gebze Belediyesi’nin web adresinden gerçekleştirilmekte.

DARICA BELEDİYESİ’NDE DE VEZNELER AÇIK

Darıca Belediyesi'nde son günü 02 Aralık Pazartesi günü olan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinin alınabilmesi için vezneler hafta sonu da açık olacak. Darıca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinin 02 Aralık Pazartesi günü sona ermesi dolayısıyla hafta sonu vezneleri açık tutacak. Darıca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, emlak, çevre temizlik, reklam ve vergi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar, 30 Kasım 2019 Cumartesi ve 01 Aralık 2019 Pazar günleri Darıca Belediyesi ana bina ve Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki belediye veznelerinden ödemelerini yapabilecekler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.